Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ponta o compară pe Gorghiu cu Udrea şi pe Iohannis cu Băsescu

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu este precum Elena Udrea în 2005, a afirmat liderul PSD, premierul Victor Ponta, precizând că i-a spus direct şi acesteia impresia sa.

“I-am spus ei un lucru care sper să fie greşit. I-am spus: <Alina, parcă o văd pe Elena Udrea în 2005 > şi îmi doresc foarte tare să nu am dreptate”, a spus Ponta marţi seara, la Antena 3.

El a adăugat că ar fi păcat că acest lucru să se adevrească, deoarece nu îşi doreşte ca România să se întoarcă în trecut.

Liderul PSD, premierul Ponta, mai spune că nu vrea să intre în polemică de la distanţă cu preşedintele Iohannis, care i-a cerut demisia, dar că se simte ca în perioada lui Băsescu, spunând că el este cercetat în continuare de procuror şi reluând ideea că Iohannis a candidat la alegeri trimis în judecată, relatează Mediafax.

El a susţinut că România parcă s-a întors cu câţiva ani înapoi din cauza unor lucruri “groaznice”, generate de acuzaţiile formulate de Direcţia Naţională Anticorupţie la adresa sa, bătălia politică revenind la momentul dosarelor.

“Vineri mi-a venit mie rândul (…) Eu nu spun că este un dosar politic, nu spun că nu pot fi anchetat, nu asta e problema, ci că acest dosar este folosit în bătălia politică”, a spus Ponta.

“Trebuie toţi să fim egali”, a spus Ponta, referindu-se la faptul că preşedintele Klaus Iohannis, care îi cere să demisioneze pentru că Direcţia Naţională Anticorupţie cere urmărirea sa penală, a candidat şi câştigat alegerile prezidenţiale de anul trecut fiind trimis în judecată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Ponta a mai arătat că majoritatea parlamentară care susţine Guvernul nu are 231 deputaţi, parlamentarii care au votat, marţi, respingerea cererii DNA de urmărire penală fiind din toate partidele cu excepţia PNL şi apărând un principiu, şi anume că un guvern este numit şi schimbat de Parlament.

Premierul a mai arătat că interesul naţional, invocat de preşedintele Iohannis, nu înseamnă că România trebuie să stea mai multe luni fără un guvern, în scandal.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns