Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Au fost acordate premiile Festivalului Rotaract

Echipa spectacolului "Lecţia". În mijloc, Alexandra Corodan, premiată
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Echipa spectacolului "Lecţia". În mijloc, Alexandra Corodan, premiată
Echipa spectacolului “Lecţia”. În mijloc, Alexandra Corodan, premiată

După trei zile de concurs, şi urmând unui spectacol prezentat de talentata trupă a Teatrului de Copii din Oradea, miercuri seară s-au acordat premiile Festivalului de teatru pentru elevi organizat de clubul Rotaract.

Categoria “one-man show” a fost câştigată de Iosif Ahmed, cu textul “Râzătorul”. La Gimnaziu a dominat spectacolul “Expresul de noapte” al Liceului Teoretic Carei, care a dat şi câştigătorii premiilor pentru rolurile principale – Darius Duţescu şi Anda David. La Liceu cel mai bun spectacol a fost ales “Pisica verde”, realizat de Carol Erdos la Şcoala de Arte, din care a provenit şi câştigătorul premiului pentru rol principal masculin, Horia Fedorca.

Revelaţia ediţiei a fost Alexandra Corodan de la Liceul German, premiată pentru rol principal feminin în “Lecţia” şi cu un foarte interesant monolog. Premiile pentru roluri secundare le-au luat doi membri ai trupei Arttis, Dariana Borşe şi Sergiu Roman, pentru o scenă din “Almost, Maine”. Au primit premii speciale Iulia Sima şi Alexandra Alb.

Despre festival vom scrie câteva impresii de spectator în Informaţia de Duminică.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns