Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Criticat în ţară de Administraţia Prezidenţială pentru „gafa de politică externă” de a participa la Baku la Jocurile Europene boicotate de toţi liderii europeni, Victor Ponta a avut parte de o surpriză neplăcută chiar din partea colegilor săi din tribune.

Totul a început cu un dialog pe care preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan l-a avut cu omologul său rus, Vladimir Putin. Potrivit presei turce, care a redat pasajul, discuţia este cel puţin jignitoare pentru premierul român, relatează gandul.

Prezent la deschiderea Jocurilor Europene de la Baku, preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a comentat absenţa liderilor din Uniunea Europeană la evenimentul sportiv. „Se numesc Jocuri Europene, dar, de fapt, aici nu se află niciun lider din statele membre UE”, a afirmat Erdogan. „Niciun lider european” este o formulă care ignoră total prezenţa lui Victor Ponta, participant la eveniment din calitatea lui de premier al României.

„Turcia, candidată la aderarea la UE, reprezintă întreaga Uniune Europeană”, i-a răspuns Putin, zâmbind.

Preşedintele rus Vladimir Putin şi omologul său turc Recep Tayyip Erdogan au avut sâmbătă, 13 iunie, o scurtă întrevedere, după ceremonia oficială de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Baku, Azerbaijan.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns