Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Mişcări de trupe la FC Olimpia Satu Mare

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Echipa noastră l-a luat pe Claudiu Băican, un portar înalt de 2.01 metri

baicanChiar dacă e vacanţă, pe la Olimpia mişcă totuşi ceva. Chiar dacă nu sunt la nivel de certitudini, avem câteva informaţii despre echipa care a încheiat pe locul 5 campionatul Ligii a II-a. Sunt informaţii referitoare la probabilele mişcări de trupe în această vară. Despre unele am mai scris, iar altele le oferim acum în premieră.

Ca o certitudine, ştim că Vlad Bujor şi Ovidiu Bic şi-au încheiat contractul cu Olimpia şi nu au primit o ofertă de prelungire a contractului. Primul, care avea un salariu foarte mare pentru un club precum Olimpia, a dezamăgit prin joc şi atitudine, iar Bic se află în căutarea unui alt contract. Micaş şi Feier se află în “stand-by”. Dacă Olimpia II va promova în Liga III-a şi se va şi înscrie în acest campionat, ei au şanse mari de a rămâne în lot. Swarckopf şi-a exprimat dorinţa de a pleca în altă ţară, Austria din câte ştim aşa că roşcatul mijlocaş sătmărean nu va mai juca la Satu Mare. Portarul Iulian Anca are ceva oferte, chiar din Liga I. Dar, dacă se va ajunge la o înţelegere legată de salariu, el ar prefera să mai apere un an poarta Olimpiei decât să stea pe bancă în Liga I.

La capitolul veniri, se dau sigur două nume. Este vorba de Roghină căruia i-a expirat împrumutul la FC Zalău şi se va întoarce la Olimpia. Totodată, echipa noastră şi-a luat un nou portar. Claudiu Băican (foto) a ajuns la final de contract cu FC Zalău, a avut mai multe oferte însă a ales Olimpia. Portarul înalt de 2.01 metri s-a înţeles cu echipa noastră pentru următorii doi ani. Despre el putem să vă spunem că după ce a jucat la juniorii lui Armătura Zalău şi CFR Cluj, a fost plecat pentru 8 ani din ţară, iar zălăuanul a evoluat în Italia, şase sezoane pentru Benevento (Seria C). În 2014 a semnat un contract cu Săgeata Năvodari, după care a ajuns la FC Zalău, iar acum la 26 ani a ajuns la Olimpia.

Din surse apropiate Olimpiei am aflat că se mai doreşte aducerea în lot a unui fundaş central, mijlocaş şi un atacant. Deocamdată nu avem nume, doar zvonuri.

Cât priveşte banca tehnică, aceasta se clatină. Adică nu există certitudinea că se va continua în sezonul viitor cu tandemul Csik/ Dragomir. Unele persoane din conducerea clubului sunt nemulţumite de prestaţia slabă a jucătorilor Olimpiei în ultima parte a sezonului. De faptul că, în urma jocurilor slabe, echipa a fost părăsită de suporteri. Iar lui Tiberiu Csik i se reproşează apropierea faţă de jucători. O apropiere mult prea mare, dăunătoare pentru Csik care, mai apoi, nu a mai reuşit să se impună în faţa jucătorilor. Dovadă lipsa de pregătire fizică a jucătorilor, jocul lipsit de orice consistenţă. Dar aici ar trebui procedat cu grijă.

Chiar dacă l-am criticat deseori, părerea noastră e că Tiberiu Csik este un antrenor de o foarte bună calitate. Iar asta s-a văzut cu precădere în campionatul trecut. Apoi n-am vrea să mai trecem peste o perioadă ca şi cea din debutul campionatului când a fost adus Cosmin Bodea.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

5 comentarii

  1. multa prostie. sa termini pe 5 in liga a 2-a, dupa ce acum ani erai in liga a 4-a, sa ai totusi participari in liga a 2-a in timp ce alte echipe de traditie se desfiinteaza, se opresc in timpul campionatului din cauza lipsei banilor, si totusi marii microbisti si suporteri sa fie nemultumiti…pff..dati-i omului un deget, ca el vrea toata mana.

  2. Sa il dea afara pe Csik asta ca asta nu antrenor de liga 2 :))) iar Lulu asta e pe dinafara cu antreonoratul iar de jucatori satmareni bn face ca-i schimba ca astia distrug atmosfera in vestiar la venirea altor jucatori in lot ca doar ei sunt vechi in lot aere etc… da-ti pe toti aduceti fazani de peste tot de prin tara retrogradati la anul si Olimpia va ajunge unde e locul ei din nou liga 4:))) ma scuzati liga4-elite :))

Lasă un răspuns

Va pleca Messi la PSG?

Asculta acest articol Zilele acestea se tot vorbește de o eventuală plecare a starului Lionel Messi de la Barcelona. Cotidianul