Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Comisar şef de poliţie Dinu Urâte este noul şef al Poliţiei Carei

Comisar şef de poliţie Vlad Boşca a fost repus în funcţia de şef al Serviciului Investigaţii Criminale Satu Mare, iar comisar şef de poliţie Dinu Urâte a fost numit şef al Poliţiei municipale Carei.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Dinu Urite
Dinu Urite

Comisar şef de poliţie Vlad Boşca a fost repus în funcţia de şef al Serviciului Investigaţii Criminale Satu Mare, iar comisar şef de poliţie Dinu Urâte a fost numit şef al Poliţiei municipale Carei.  “Având în vedere Decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, prin care domnul comisar şef de poliţie Vlad Boşca şi domnul agent şef principal de poliţie Jurj Felician au fost achitaţi, începând cu data de 24.06.2015, au fost repuşi în drepturile pe care le aveau, înainte de punerea în mişcare a acţiunii penale.
Astfel domnul comisar şef de poliţie Vlad Boşca, va ocupa funcţia de şef Serviciu Investigaţii Criminale, iar agent şef principal de poliţie Jurj Felician îşi va desfăşura activitatea în cadrul aceluiaşi serviciu.
Domnul comisar de poliţie Dinu Urâte, care până în acest moment a deţinut funcţia de şef Serviciu Investigaţii Criminale, va ocupa funcţia de şef al Poliţiei Municipiului Carei.” se arata într-un comunicat de presă al IPJ Satu Mare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

10 comentarii

  1. Este foarte trist ce se petrece in satu mare,interlopii nu numai ca lucreaza mana in mana cu politia dar si indruma politia care executa ordinele lor,in acest sens am depus plangere la;DNA,Oradea,Bucuresti,DGA,Bucuresti si satu mare,I.J.de Politie,Satu Mare,din 2010,pana in prezent toate s-au oprit la un loc periculos societati,detin documente concrete,la cine credet-i c-a m-am adresat s-a-mi faca dreptate in satu mare ? chiar la acel sef de politie care in prezent este cercetat penal,nu-i tarziu se poate face ordine cu noua generatie.

  2. Mai Klau But… migratoru numai gura e de tine. Ești pe nicaieri,activitate O de fapt ca persoana esti tot un zero dar barat. Te-ai desconspirat de mult idiotule! Se stie cine esti si ca invrajbesti lumea! Un lucru bun nu poate vedea lumea la tine decat rautate si multă prostie care este direct proportionala cu altitudinea in care iti zburda creieri in infecta cutie craniana. Paaaaaaaaa omule girafa!

  3. Buna seara seful politiei-anchetat,adjunctul anchetat,acest Bosca un spagar de zile mari Jurj subalternu,ce Politie e asta!! Aceste gasti au sustinut si vor sustine infractionalitatea in tot judetul Satu Mare!Cum au mai facut-o!sa stie si Satmarenii cine sunt sefi in Politia Satu Mare!GUNOAIELOR CE SANTETI!la-ti aranjat pe Urate sa fie pus in Carei sa puteti da mana libera infractorilor!Gunoaielor!

  4. Buna seara seful politiei-anchetat,adjunctul anchetat,acest Bosca un spagar de zile mari Jurj subalternu,ce Politie e asta!! Aceste gasti au sustinut si vor sustine infractionalitatea in tot judetul Satu Mare!Cum au mai facut-o!sa stie si Satmarenii cine sunt sefi in Politia Satu Mare!GUNOAIELOR CE SANTETI!la-ti aranjat pe Urate sa fie pus in Carei sa puteti da mana libera infractorilor!Gunoaielor!

Lasă un răspuns