Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Avocata premierului, din nou la DNA pentru a studia dosarul

Avocata Loredana Radu
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Avocata Loredana Radu
Loredana Radu, avocata lui Victor Ponta

Avocata premierului a mers joi la DNA, pentru a studia dosarul în care Victor Ponta este urmărit penal, acesta revenind miercuri în ţară, după ce s-a operat la genunchi, în urmă cu aproape o lună, şi a urmat tratamentul de recuperare în Turcia.

Avocata Loredana Radu a ajuns la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) în jurul orei 11.00 şi la intrare nu a făcut nicio declaraţie, scrie Mediafax.

Avocata premierului a fost şi în 2 iulie la DNA, tot pentru a studia dosarul în care Victor Ponta este urmărit penal.

Victor Ponta s-a întors în România, din Turcia, unde a fost operat la genunchi, şi a mers miercuri la Guvern. În aceeaşi zi, Victor Ponta i-a solicitat preşedintelui Klaus Iohannis să ia act de reluarea activităţii sale la Guvern, “având în vedere înlăturarea cauzelor care au generat imposibilitatea exercitării atribuţiilor de prim-ministru”.

În 15 iunie, în ziua în care era operat la clinica din Turcia, Victor Ponta fusese citat să se prezinte în faţa procurorilor DNA pentru a fi audiat, după ce cu zece zile înainte fusese anunţat că este urmărit penal pentru trei infracţiuni, în dosarul lui Dan Şova.

În 29 iunie, premierul Victor Ponta afirma că în prima zi în care va veni în ţară va merge şi la DNA pentru o nouă audiere în dosarul aflat în fază de urmărire penală, spunând că este posibil ca procurorul să decidă inclusiv control judiciar.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns