Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Dan Mihalache face noi precizări în scandalul legat de salariile demnitarilor

Dan Mihalache, şeful cancelariei prezidenţiale
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Dan Mihalache, şeful cancelariei prezidenţiale
Dan Mihalache, şeful cancelariei prezidenţiale

Consilierul prezidenţial Dan Mihalache aruncă bomba în scandalul indemnizaţiilor pentru demnitari. El a declarat, la Antena 3, că au fost trimise grile la Palatul Cotroceni semnate de premierul Victor Ponta cu privire la majorarea salariilor demnitarilor.

Dan Mihalache susţine că ordonanţa privind majorarea indemnizaţiilor demnitarilor a fost iniţiată de Victor Ponta şi scrisă tot de el, scrie dcnews.

“Informarea a venit din partea Guvernului României condus de Victor Ponta (…) A discutat şi cu preşedintele Româniia, şi cu mine această temă”, a precizat Dan Mihalache, referindu-se şi la “entuziasmul pe care îl avea la momentul respectiv” Victor Ponta.

Întrebat cine nu a respectat înţelegerea, consilierul prezidenţial a răspuns: “Mai nou, Victor Ponta, după operaţia de genunchi din Turcia, confundă termenii. Eu am fost întrebat dacă preşedintele Klaus Iohannis a cerut adoptarea ordonanţei şi am spus că nu. (…) Incorectă mi se pare conduita de acum a lui Victor Ponta care neagă că această idee a pornit de la el. Nu-mi place ipocrizia şi minciuna. Eu cred că preşedintele a fost constant în susţinerea punctului său de vedere”.

“Nu vreau să fac comentarii politice, deşi aş putea”, a încheiat consilierul preşedintelui Klaus Iohannis, întrebat ce l-a determinat pe Victor Ponta să rupă consensul.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

  1. DA VICTOR PONTA afost cu initiateva ,cu majorarea salariilor dar nu in orce conditi ,pentru uni muma pentru alti cima cam asa sau gindit cei dela cotroceni ca acuma este momentul sa dea lovitura deci ce se vorbeste la cotroceni este o mare minciuna un complot in favoarea lor rusine…

Lasă un răspuns