Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Mani Gyenes a urcat pe podium la Prolog

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

gyenesCea de-a 12-a ediție Red Bull Romanics a debutat marți în Centrul Sibiului, odată cu Prologul care a stabilit ordinea de start în prima zi de off-road, cea de miercuri. Cei peste 350 de participanți de la cel mai dur raliu hard enduro din lume au oferit spectacol la Prolog.

Au dat de obstacole care au fost construite din zeci de tone de piatră, traverse de beton, bușteni, containere pentru gunoi, șine de cale ferată și multe altele. Acolo s-a aflat și Emanuel Gyenes sătmăreanul de la Autonet Motorcycle Team. Din totalul de 35 de rideri care au participat la clasa Silver, Mani a terminat Prologul pe podium, pe locul 2, astfel că a pornit printre primii miercuri, în prima zi de concurs. În cadrul “introducerii” a celei de-a 12-a ediții s-a înregistrat și o premieră. Sandra Gomez (Spania – clasa Bronze) a devenit prima femeie care urcă pe podiumul Prologului.

Legat de cea mai tare clasă, cea Gold, britanicul Jonny Walker a pornit cu dreptul și a terminat pe primul loc la capătul celor 15 minute + un tur. A fost urmat de Graham Jarvis și Paul Bolton (Marea Britanie). Miercuri, în prima zi de off-road, într-un clasament neoficial, pe primul loc s-a situat Graham Jarvis cel care a înregistrat un timp de 5 ore 32 minute 36 secunde. Mai departe: Andreas Lettenbichler și Walker.

În ceea ce-l privește pe Mani Gyenes, acest a terminat prima zi după 7 ore de concurs. Rezultatele oficiale nu au fost încă publicate.

Sursa foto: ZonaEnduro.ro

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns