Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Tentativă de omor din gelozie la Negrești

Sigla Informatia Zilei
O criză de gelozile l-a trimis în arest preventiv pe un tânăr din Mujdeni. Pe fondul geloziei acesta a înfipt cuţitul în spatele rivalului său.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

cutit_90179400O criză de gelozie l-a trimis în arest preventiv pe un tânăr din Mujdeni. Pe fondul geloziei acesta a înfipt cuţitul în spatele rivalului său.
În seara zilei de 15 iulie, urmare a unui apel de urgenţă 112, Poliţia Oraşului Negreşti Oaş, a fost sesizată despre faptul că a avut loc o tentativă de omor.

În fapt, P.E. de 23 ani, din Mujdeni, pe fondul unor discuţii provocate de gelozie, a aplicat victimei , P.I. de 31 de ani din Negreşti Oaş, două lovituri de cuţit în zona spatelui, punându-i în primejdie viaţa.

În cursul zilei de 16.07.2015, P. E. a fost prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, care a dispus măsura reţinerii inculpatului pentru 24 ore, iar în cursul aceleiaşi zile a fost prezentat Tribunalului Satu Mare, cu propunere de arestare preventivă.

Tribunalul Satu Mare a luat faţă de inculpat măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile. Cercetările continuă cu autorul în stare de arest preventiv.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

O doctoriţă a fost omorâtă de fostul soţ, care apoi s-a sinucis

O femeie în vârstă de 44 de ani, din Hunedoara, a fost împuşcată mortal de către soţul său, care apoi s-a sinucis, informează surse judiciare. Cadavrul femeii, împuşcată cel mai probabil cu o armă de vânătoare, a fost descoperit, duminică dimineaţă, într-o maşină Volkwagen Passat de culoare argintie, parcată pe o stradă din municipiu. Bărbatul a lăsat un bilet de adio, scrie Mediafax.