Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Intervenții la 4 incendii și o alimentare cu apă a populației a pompierilor sătmăreni

interventie la unul dintre incendii
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
interventie la unul dintre incendii
interventie la unul dintre incendii

Miercuri, 12 august, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) “,Some;” Satu Mare au intervenit pentru limitarea şi stingerea unui număr de trei incendii în spaţii deschise, unul în spaţiu închis şi o intervenţie în scopul deservirii populaţiei cu apă.

  Urgenţele au fost anunţate prin apelul unic 112, fiind semnalate în decurs de 14 ore, de ieri dimineaţă.

Pompierii au intervenit prompt pentru lichidarea incendiilor de vegetaţie uscată izbucnite pe raza localităţilor Tătărăşti (au ars aproximativ 7 hectare de mirişte), Mărtineşti (au ars aproximativ un hectar de vegetaţie uscată) şi Negreşti Oaş (au ars aproximativ 300 m pătrați de vegetaţie uscată).

Apoi în jurul orei 10,50, pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, au intervenit de urgenţă pentru lichidarea unui incendiu la o societate comercială din Satu Mare, unde ardeau depunerile din interiorul unei ţevi a sistemului de exhaustare al unui utilaj, existând pericolul extinderii focarului la întreaga societate comercială. Incendiul a fost cel mai probabil cauzat de un muncitor care a perforat ţeava exhaustoare, în vederea montării unui suport metallic.

Un alt apel la 112, în jurul orei 15,30, anuţa lipsa apei menajere într-un cartier din Negreşti Oaş, în urma situaţiilor secetei. Astfel că pompierii au intervenit de urgenţă cu o autospecială încărcată cu 7 tone de apă menajeră în vederea deservirii locatarilor cartierului respectiv.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns