Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Miniştrii îşi vor împărtăşi impresiile de vacanţă în prima şedinţă de Guvern după concediu

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Miniştrii Cabinetului Ponta se vor reuni în şedinţă, miercuri, după aproximativ trei săptămâni de vacanţă. În această perioadă, unii membri ai Guvernului au ales litoralul românesc, iar alţii s-au relaxat în străinătate.

Premierul Victor Ponta a stat în concediu 12 zile – din 29 iulie până în 9 august. Imediat după plecarea în vacanţă, Ponta a fost surprins pe aeroportul din Miami, la o cafenea, alături de fiul său, potrivit unei imagini postate pe Facebook. Şeful Guvernului şi-ar fi petrecut apoi vacanţa, împreună cu familia, pe una dintre cele mai mari ambarcaţiuni de croazieră din lume, în Caraibe, scrie Mediafax

El spunea, la revenirea în ţară, că acolo unde a fost el în vacanţă “este un pic mai ieftin decât la Mamaia” şi a susţinut că de câte ori pleacă în străinătate apar fotografii şi că nu îl surprinde apariţia lor şi de această dată. Premierul nu a dorit însă să dezvăluie unde şi-a petrecut concediul.

Ministrul Economiei, Mihai Tudose, şi ministrul Comunicaţiilor, Sorin Grindeanu, au fost plecaţi în Grecia, iar vicepremierul Gabriel Oprea şi ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, şi-au petrecut vacanţa pe litoralul românesc, la Mamaia. Tot în ţară şi-a petrecut concediul şi ministrul pentru Dialog Social, Liviu Pop, care a fost câteva zile la munte şi câteva zile la Marea Neagră împreună cu famila sa. Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, şi-a serbat ziua de naştere tot pe litoralul românesc, în timp ce ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, a vizitat mănăstirile din nordul Moldovei.

Abia întorşi din concediu, premierul şi membrii Guvernului s-au confruntat cu o criză în sistemul sanitar, care s-a încheiat marţi cu promisiunea Cabinetului Ponta de majorare a salariilor din sistemul sanitar cu 25 la sută, începând cu 1 octombrie.

În şedinţa de miercuri a Guvernului, prima după o vacanţă de trei săptămâni, după ce îşi vor împărtăşi impresiile din concediu, miniştrii ar putea lua în discuţie teme precum seceta prelungită, fiind aşteptate măsuri pentru fermierii afectaţi, care spun că în lipsa unor ajutoare financiare nu vor avea resursele să reconstituie culturile, în toamnă.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns