Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Recolta Dorolț are o echipă mai puternică

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Obiectivul pentru noul sezon din Liga a IV-a “Elite”: primele patru locuri

doroltRecolta Dorolț promite să fie o echipă de top în sezonul 2015-2016 din Liga a IV-a “Elite”. Campania de pregătire s-a încheiat, a disputat mai multe meciuri amicale obținând rezultate pozitive cu echipe puternice. Față de sezonul trecut lotul Recoltei arată mult mai bine pentru că s-au făcut transferuri valoroase.

Pentru a afla ultimele noutăți, l-am contactat pe antrenorul Florin Coman. “Avem o echipă redutabilă, să sperăm că și rezultatele vor fi tot așa. Consider că avem o echipă mult mai bună. Anul trecut am stat destul de prost la toate compartimentele. Pot să zic că am jucat fără atacant. Acum am adus doi atacanți de meserie. Aș mai avea nevoie de un mijlocaș la creație, dar e greu de găsit”, ne-a transmis Coman.

Legat de achizițiile Recoltei, au sosit: Lucian Giurgiuman și Alin Merce de la Știința Beltiug, Ovidiu și Radu Socaci de la Beltiug, respectiv Unirea Jucu, Eduard Bob de la Voința Doba și Daniel Griszhaber de la FC Olimpia II. În meciurile amicale au evoluat Ciprian Prodan și Marius Bălău de la Olimpia însă situația lor nu este deocamdată clară. Din vechea gardă au mai rămas, printre alții, Radu Chioreanu, Nandor și Sandor Mester, Daniel Oșan, Mandi Attila. A plecat Arnold Drumar, iar Mircea Petric are oferte din altă parte. Lotul actual al Recoltei cuprinde 18 jucători, s-a fixat și un obiectiv clar: clasarea în “careul de ași”. Antrenorul principal este Florin Coman, antrenorul secund – Celu Șimon, președintele echipei – Iosif Vincze.

“Am avut meciuri amicale și cu Oarul și cu Decebalul. S-a întărit, Oarul pare favorită, Decebalul a cam slăbit, o echipă tare este și Orașu Nou, la fel și Doba. Spun că va fi mai puternic campionatul pentru că ce a picat de la Olimpia II, a întărit echipele fruntașe. Va fi mult mai tare campionatul față de anul trecut, va fi mai spectaculos. S-au îmbunătățit și suprafețele joc. Obiectivul nostru este clasarea în primele patru echipe”, ne spune același antrenor.

Legat de meciurile amicale, Dorolț a jucat de opt ori, iar printre rezultate se află victorii cu Talna Orașu Nou (4-3), Luceafărul Decebal (4-2), Dari Lipău (10-1), trei remize cu juniorii A de la LPS (1-1, 2-2, 1-1) și o înfrângere cu Someșul Oar (2-0). Cel cu Someșul Oar a fost ultimul amical, acum se așteaptă debutul în noul sezon. Recolta Dorolț va juca în prima etapă sâmbătă cu Unirea Tășnad. În etapa a doua avem și un prim derby, Recolta va juca în deplasare la Oar, urmând ca în runda a treia să primească vizita vicecampioanei, Luceafărul Decebal.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns