Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Iohannis, întâmpinat cu huiduieli la prima apariţie publică după concediu

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Momente stânjenitoare pentru președintele Klaus Iohannis, duminică seară, la sosirea la Festivalul George Enescu, la prima apariție publică după mai bine de o lună de vacanță. Pentru prima dată de la preluarea mandatului de la Cotroceni, cuplul prezidențial a fost huiduit.

Președintele Klaus Iohannis şi soția sa, Carmen Iohannis, a participat duminică seară la deschiderea festivalului George Enescu. La sosirea la Ateneul Român, familia prezidențială a fost huiduită. Mai mulţi contestatari i-au strigat preşedintelui “ruşine”.

Oamenii sunt supăraţi că preşedintele ales are un interes mult prea mare pentru deplasări şi mai puţin pentru educaţie şi problemele românilor.

“Tot timpul e plecat afară. Educaţia nu e prioritară. Nu vreau să existe instituția de “prima doamnă”. Nu avem nevoie că am avut Elena Ceaușescu și Udrea”, a spus o femeie supărată, potrivit România TV.

“La pușcărie, acolo îi e locul”, se auzea din grupul celor care huiduiau.

“De ce și l-a luat pe Predoiu ca câine de serviciu? Să mușamalizeze ce a făcut în trecut… eu l-am huiduit și îl mai huidui”, a spus și un bărbat din grupul celor protestatarilor.

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa au ajuns la Sala Palatului cu câteva momente înainte de începerea concertului de deschidere a Festivalului Enescu.

La eveniment au participat atât politicieni, cât şi persoanlităţi ale vieţii culturale şi ale mediului de afaceri. Printre cei prezenţi s-au numărat ministrul Culturii, Ionuţ Vulpescu, şi primarul Capitalei, Sorin Oprescu.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

4 comentarii

  1. Romanii merita un asemenea Papagal fara pene (presedinte al romanilor !!! cum se autointituleaza)care si-a triplat salariul din august pe spinarea romanilor fara sa faca nimic bun pt. romani !. Vad ca “supusii” incep sa se sature de el !. Oare nu este cumva un presedinte turistic deoarece prea mult isi poarta nevasta alaturi de el prin strainatae fara sa obtina ceva bun pt. romanii lui.

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Cîțu, despre datoria publică

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, spune că, în medie, datoria publică a țărilor membre UE crește cu 20 puncte procentuale in 2020, în timp ce România datoria publica crește cu doar 7 puncte procentuale.