Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Liberalii vor să depună luni o moţiune de cenzură

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Alina Gorghiu
Alina Gorghiu

Liberalii intenţionează să depună la începutul săptămânii viitoare o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Ponta, o discuţie în acest sens având loc, vineri, în cadrul Colegiului Director Naţional al PNL, întrunit la Poiana Braşov.

Potrivit unor surse liberale, PNL intenţionează să depună luni la Parlament moţiunea de cenzură.

Anunțul a fost făcut de co-președintele PNL Alina Gorghiu la Brașov în deschiderea lucrărilor Colegiului. Moțiunea de cenzură va avea ca temă: Ponta – penalul.

Discuţiile în acest sens au avut loc în cadrul Colegiului Director Naţional al PNL, care este în desfăşurare la Poiana Braşov, scrie Mediafax.

Ultima moţiune de cenzură depusă de PNL împotriva Guvernului Ponta a fost dezbătută în 12 iunie. Moţiunea a fost respinsă, fiind înregistrate 194 de voturi “pentru”, faţă de 278 necesare pentru adoptare, alte 13 voturi fiind “împotrivă”, iar 7 anulate.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Franţa recunoaşte Palestina

Asculta acest articol Statele Unite au reacţionat cu prudenţă, marţi, faţă de votul Adunării Naţionale din Franţa în favoarea recunoaşterii

Sigla Informatia Zilei

Blaga, atac la Iohannis

Asculta acest articol Co-presedintele PNL, Vasile Blaga,  a declarat sambata la Gura Humorului ca PNL a acceptat cativa politicieni de