Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

“Prăvălia cu sentimente”, prima premieră a secţiei române la Teatru

"Prăvălia cu sentimente"
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
"Prăvălia cu sentimente"
“Prăvălia cu sentimente”

După cum s-a anunţat în recenta conferinţă de presă, secţia română a Teatrului de Nord deschide stagiunea duminică, 4 octombrie, de la ora 19, cu spectacolul “Prăvălia cu sentimente”, după texte de Cornel Udrea, în regia lui Andrei Mihalache. Această premieră va fi un prilej de sărbătorire a activităţii de trei decenii a actriţei Carmen Frăţilă pe scena sătmăreană.

Alături de ea, în distribuţie vor mai evolua Cornel Miron (debut la Teatrul de Nord), Vlad Mureşan, Anca Dogaru, Stelian Roşian şi Cristian Dan. Scenografia este realizată de Cristian Gătina.

“Ce ați spune dacă în cartierul dumneavoastră s-ar deschide o prăvălioară care ar comercializa sentimente de ocazie sau second hand și ați putea achiziționa de acolo o pungă de fericire, o jumătate de litru de tristețe sau o lădiță cu dezamăgire? Veți fi martorii unei radiografii sentimentale a societății noastre, cu bunele și relele, cu speranțele și deziluziile, cu visele și susceptibilitățile ei”, se spune în prezentarea piesei.

Spectacolul are loc în Sala Mare a Casei de Cultură a Sindicatelor. Biletele la premieră costă 30 de lei. Este valabil abonamentul “Ştefan Mareş”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns