Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Titus Corlăţean, audiat la DNA în dosarul Diaspora

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Titus Corlăţean
Titus Corlăţean

Senatorul Titus Corlăţean s-a prezentat, luni, la Direcţia Naţională Anticorupţie, fiind citat de procurori pentru a fi audiat într-un dosar privind suspiciuni de corupţie.

UPDATE: Fostul ministru de Externe Titus Corlăţean a fost audiat, luni, timp de patru ore, la DNA, el precizând că a dat declaraţii în dosarul privind votul din diaspora, de la alegerile prezidenţiale şi că nu va face alte comentarii atât timp cât este o anchetă în curs.

Senatorul Titus Corlăţean a spus, la ieşirea din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) că a făcut declaraţii în faţa procurorului de caz şi a dat toate detaliile care i-au fost solicitate.

Întrebat de jurnalişti dacă la alegerile din 2014 le-a fost interzis românilor din diaspora să voteze, fostul ministru de Externe a precizat că nu va face declaraţii publice, câtă vreme este o anchetă în curs.

“Ceea ce am avut ca şi conduită aproape un an de zile, necomentând public şi respectând regulile şi procedurile, câtă vreme există o anchetă în curs in rem, voi face şi de acum înainte până la soluţia procurorului”, a precizat Titus Corlăţean, la ieşirea din sediul DNA.

UPDATE: Toţi ajungem la DNA. Eu nu am voie să mă apăr nici pe mine, cum să zic de alţii?, a declarat Victor Ponta, întrebat ce crede despre audierea lui Corlăţean.

UPDATE: Liviu Dragnea nu crede că Titus Corlăţean a greşit cu ceva atunci când a fost ministru

”Am venit, discut cu procurorii şi vedem”, a afirmat, la intrare, fostul ministru de Externe, susţinând că este citat în calitate de martor.

Întrebat dacă este vorba despre dosarul ”Diaspora”, el a spus: ”Da”, scrie Agerpres.

Ancheta a fost deschisă ca urmare a faptului că zeci de mii de români de peste hotare nu au putut vota la alegerile prezidenţiale din 2014.

DNA a început urmărirea penală în acest caz pentru abuz în serviciu, neglijenţa în serviciu şi împiedicarea exercitării drepturilor electorale.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns