Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

De azi se preiau cererile pentru acordarea ajutorului la încălzirea locuinţei

Adrian Balaj
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Şeful Biroului Prestaţii Sociale din cadrul SPAS, Adrian Balaj, ne informează că în primă etapă s-au tipărit 1.500 de formulare
Şeful Biroului Prestaţii Sociale din cadrul SPAS, Adrian Balaj, ne informează că în primă etapă s-au tipărit 1.500 de formulare

Acestea se depun la sediul SPAS de pe strada Ilişeşti nr. 4, de luni până joi de la 8.30 la 13.30

Începând de luni, 12 octombrie 2015, la Satu Mare începe preluarea cererilor pentru acordarea ajutorului la încălzirea locuinţei cu gaz, lemne sau energie electrică pentru sezonul rece 2015/2016. Prin sezon rece se înţelege perioada noiembrie 2015 – martie 2016. Cererile şi actele justificative se depun la sediul Serviciului Public de Asistenţă Socială din municipiul Satu Mare, strada Ilişeşti nr. 4.

Programul de preluare a documentelor este de luni până joi de la 8.30 la 13.30, după cum ne informează Doina Văsuţ – directoarea Serviciului Public de Asistenţă Socială. Formularele de cereri şi declaraţiile pe propria răspundere pe care trebuie să le completeze solicitanţii se pot ridica gratuit de la sediul SPAS, ele se distribuie titularului ajutorului de încălzire sau unui membru al familiei acestuia şi sunt personalizate, tocmai pentru a nu se putea comercializa. O persoană va putea ridica un singur formular. Şeful Biroului Prestaţii Sociale din cadrul SPAS, Adrian Balaj, ne informează că în primă etapă s-au tipărit 1.500 de formulare.

Puteţi citi continuarea în ediţia tipărită disponibilă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament pdf).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns