Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Băsescu îi explică lui Ponta cum a pierdut alegerile prezidențiale

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Traian Băsescu îl atacă dur pe premierul Victor Ponta. Fostul șef al statului îi atrage atenția șefului Executivului că “orgoliul și minciuna nu pot înlocui inteligența”.

Totodată, Băsescu afirmă răspicat, după ce Ponta a declarat că fostul președinte este singurul adversar al PSD, pe care partidul său l-a învins de fiecare dată, că el nu a candidat la alegerile din 2014 și mai mult, premierul nu a reușit să învețe absolut nimic de la el, în cei zece ani d ecând a condus țara, altfel era președinte acum, scrie b1tv.

“Ponta,orgoliul şi minciuna nu pot înlocui inteligenţa!

“Politic avem doar un adversar. Tot pe Băsescu. El culege ce a semănat. E singurul care are capacitatea de a se lupta cu noi, dar așa cum l-am bătut de fiecare dată, putem s-o facem și de acum încolo”, a spus Ponta.

Ascultă, Ponta, n-ai înţeles nimic. Nici azi nu pricepi că, în noiembrie 2014, nu eu ţi-am fost adversar, ci Iohannis. Din acest motiv ai şi pierdut alegerile prezidenţiale. Dacă n-ai aflat, te asigur eu că n-am candidat in 2014.

Iar dacă te ducea mintea să înveţi măcar cîte ceva de la mine, cu siguranţă astăzi ai fi fost preşedintele României.
Eşti încă tînăr şi, cred eu, încă poţi să mai afli că orgoliul şi minciuna nu ţin loc de inteligenţă şi experienţă”, a scris fostul președinte Traian Băsescu pe Facebook.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns