Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Dragnea spune unde a greșit Gabriel Oprea

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Liderul PSD Liviu Dragnea a spus că a fost întrebat în ultimele zile dacă Gabriel Oprea ar trebui să demisioneze şi a răspuns că această întrebare trebuie pusă lui Oprea, iar întrebarea dacă Oprea va fi demis ar trebui pusă lui Victor Ponta, Dragnea arătând că fiecare îşi gestionează propria onoare.

Liderul PSD consideră, totodată, că cea mai mare greşeală în cazul accidentului în care şi-a pierdut viaţa poliţistul Bogdan Gigină este că “au trecut prea multe zile şi nu s-au spus lucruri”.

“Este vorba despre o tragedie: un tânăr poliţist a murit în uniformă, executând nişte ordine pe care le-a primit de la superiorii lui. Aici sunt două aspecte: un aspect legat de legalitate, pe care eu mă abţin să-l comentez şi nu e firesc să-l comentez, dar şi eu şi cred că şi dumneavoastră şi toată opinia publică vrea foarte curând răspunsuri despre responsabili, despre cine se face vinovat, dacă sunt vinovaţi (…). Al doilea aspect este unul legat de onoare. Din câte ştiu eu, din câte l-am văzut pe Gabriel Oprea în ultima perioadă, eu ştiu şi a şi spus că este un om de onoare”, a spus Dragnea, citat de Mediafax.

El a menţionat că, în ceea ce priveşte retragerea sprijinului politic sau nu, răspunsul este “foarte clar”: “Dacă premierul consideră că domnul vicepremier Gabriel Oprea ar trebui să fie demis, are instrumentul constituţional”. “Este o întrebare pe care trebuie să o puneţi primului ministru Victor Ponta”, a subliniat preşedintele PSD.

Liviu Dragnea a adăugat că PSD “nu are de ce să intre în acest subiect” şi nu va avea niciun fel de abordare politică.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Update: Moţiunea de cenzură, respinsă

Camera Deputaţilor şi Senatul vor dezbate şi vota, miercuri în plen reunit, moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. PNL şi USR au anunţat că în timpul şedinţei vor fi manifestaţii în faţa Casei Poporului. PSD a spus că la Parlament ar putea veni susţinători ai coaliţiei.