Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Teatru şi concerte în ultima zi la RestArt & Music Festival

Marina and the Kats
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Marina and the Kats
Marina and the Kats

Ediţia a treia a evenimentului RestArt & Music Festival, organizat de SamStudia, se încheie vineri, 30 octombrie, cu trei spectacole programate: unul de teatru independent şi două concerte, de jazz şi hip-hop.

La ora 17 Teatrul Spectrum, companie independentă din Târgu Mureş, prezintă spectacolul “Şcoala nevestelor” la Sala Studio a Teatrului de Nord, în limba maghiară.

“Şcoala nevestelor” este o satiră acidă la adresa cuplurilor în care diferenţa de vârstă depăşea limita bunului-simţ, Molière valorificându-şi talentul comic pentru a elabora o adevărată ştiinţă despre om şi despre viaţă, comedia interesând în special prin contrapunctul delicat şi uneori patetic dintre Arnolphe şi Agnes. Intrarea este gratuită.

La ora 19, la Filarmonica “Dinu Lipatti”, are loc concertul de jazz, care a fost mereu piesa de rezistenţă a festivalului. Evoluează două trupe: Holler My Dear din Berlin, cu influenţe folk şi world music, şi Marina and the Kats din Viena. Ambele trupe au soliste vocale în componenţă. Biletul costă 25 de lei în ziua concertului.

În fine, la ora 22, la MusiC’at, rapperul Chimie şi trupa sa încheie festivalul. Chimie revine în Satu Mare cu ocazia lansării noului său album intitulat “Biochimie Vol. I”, de această dată într-o formulă diferită, alături de: Killa Fonic (invitat) , MMC (în deschidere), DJ, Ioan Gergely (vioară). Chimie (Mihai Adamescu, 26) s-a apucat de scris versuri şi de cântat prin diferite găşti încă de la 15 ani şi face rap de peste 10. În 2012 lansează primul album solo: “Mambo Siria”, urmat de “De la zei la cimpanzei” (2013), “Strada Strâmbă” (2014) şi “Biochimie Vol. I” (2015). Biletul costă 15 lei.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns