Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Olimpia joacă duminică cu FC Brașov

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Pe teren propriu, în etapa a 11-a a Ligii a II-a la fotbal

stadionPentru prima dată în această ediție de campionat Olimpia Satu Mare va juca într-o zi de duminică. Acest  lucru se datorează faptului că meciul va fi televizat  în direct de Digi Sport  și Dolce Sport, dar și solicitării echipei oaspete, FC Brașov, echipă care a evoluat la mijlocul săptămânii în Cupa României.

Pentru că am pomenit de echipa oaspete, trebuie să consemnăm că FC Brașov a retrogrdat la sfârșitul sezonului trecut din Liga I și că are în lot mai mulți jucători cu experiența primei divizii. Echipa brașoveană ocupă locul 6 în clasamentul seriei, cu un punct avans față de Olimpia, iar obiectivul fixat este acela de a se califica în play-off.

Echipa sătmăreană s-a pregătit pe tot parcursul săptămânii pe propriul teren. Cu excepția portarului Băican, care mai are de ispășit o etapă de suspendare, tot lotul  Olimpiei este valid, gata de meci. Având în vedere suspendarea lui Băican, poarta  Olimpiei va fi apărată de Marius Șuta în timp ce pe bancă va sta veteranul Ovidiu Suciu, legitimat în mare grabă în cursul săptămânii trecute.

Întrebat despre meci, antrenorul Tibi Csik ne-a declarat: “Vom întâlni o echipă solidă în care se îmbină tinerețea cu experiența. I-am urmărit pe brașoveni în meciul  de Cupă, mi-am făcut o idee despre jocul lor. Dar meciul în sine va fi foarte greu. Sper să-l câștigăm și să ne bucurăm de victorie” a spus antrenorul grupării sătmărene.

Partida de duminică va începe la ora 11.00.

Formația probabilă a Olimpiei:
– FC Olimpia: Șuta – Munteanu, Tătaru, Heil, Iuhas, Takacs, Villand, Chivari, Selagea, Boștină, Faur.

Programul etapei:
– Pâncota – CSM Rm. Vâlcea
– “U” Cluj – Caransebeş
– Gaz Metan – Metalul Reşiţa
– Tărlungeni – FC Bihor
– UTA – Chindia Târgovişte
– Olimpia – FC Braşov
– Mioveni – Baia Mare (duminică)

Picture 1

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns