Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Programul Beauty Days Satu Mare, ediția a treia

Mai multe detalii se găsesc pe pagina de Facebook a evenimentului, se pot solicita pe adresa de e-mail beauty.international@yahoo.com sau la telefon 0742266199.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Mai multe detalii se găsesc pe pagina de Facebook a evenimentului, se pot solicita pe adresa de e-mail beauty.international@yahoo.com sau la telefon 0742266199.
Mai multe detalii se găsesc pe pagina de Facebook a evenimentului, se pot solicita pe adresa de e-mail [email protected] sau la telefon 0742266199.

Cel mai important eveniment dedicat profesioniștilor din coafură, machiaj și bodyArt din nord-vestul țării are loc în 19-22 noiembrie

A mai rămas destul de puțin timp până la cel mai important eveniment dedicat profesioniștilor din coafură, machiaj și bodyArt din nord-vestul țării – Beauty Days Satu Mare. 20 de traineri naționali și internaționali aduc în perioada 19-22 noiembrie 2015 la Satu Mare cele mai noi informații în materie de coafură, machiaj și bodyArt.

Municipiul nostru devine pentru al treilea an consecutiv principal punct de atracție pentru toți cei care iubesc frumosul și au ales să facă din frumos o meserie.

Primăria Satu Mare, Consiliul Local, Centrul “G.M. Zamfirescu” și Salonul Expressive Eva Czikai organizează cea de-a treia ediție a evenimentului intitulat sugestiv “Beauty Days”.

Un eveniment dedicat în întregime specialiștilor care lucrează în domeniul coafurii, machiajului și sportului – ramura bodyArt

Evenimentul este dedicat în întregime specialiștilor care lucrează în domeniul coafurii, machiajului și sportului – ramura bodyArt. Pe parcursul celor patru zile au loc întâlniri între firmele producătoare din domeniu, academii, școli și organizații. În urmă cu trei ani, în momentul în care a fost organizată prima ediție, s-a dorit crearea unui centru de seminarii anuale în cadrul cărora să fie prezentate nouătățile ce urmează să fie scoase pe piață la nivel mondial. A fost o reușită, dat fiind faptul că încă de la prima ediție Beauty Days a funcționat ca un punct de întâlnire al profesioniștilor. Renumite branduri, școli și organizații  își vor prezenta la Satu Mare cele mai noi colecții, produse și tehnici. Nume mari din domeniile mai sus menționate, peste 20 de traineri naționali și internaționali din cele trei domenii vor susține seminarii în cadrul Beauty Days< Paese, Bodyography, Eduard Dabican Education Team, Intercoiffure Romania, Davines, Camera Meșteșugarilor Nyiregyhaza – Ungaria, Școala de Coafură Beaty & Hair, label.m, Nashi, Matrix.

Traineri naționali și internaționali susțin prezentări la Satu Mare

Vă prezentăm în rândurile de mai jos programul ediției a treia Beauty Days Satu Mare 2015. În 19 noiembrie sunt prezenți la Satu Mare doi make-up artiști de renume care vor prezenta tehnici noi din domeniu – Paese – Mirela Pancu (București), Bodyography – Flavia Silaghi (Cluj). În cea de-a doua și a treia zi, coafori din toată țara vor prezenta colecțiile noi 2015 – 2016, produse și tehnici noi de colorare, coafare și tunsoare. Astfel, în 20 noiembrie intră în scenă Eduard Dabican Education Team din Cluj – Eduard Dabican și echipa, Asociația Intercoiffure România – Geta Marin – București, Adrian Colesniuc – Brașov, Viorica Amarandei – Iași, Eva Czikai – Satu Mare, Davines – Eva Czikai, Anca Savanyu – Satu Mare, Lep Iosif – Bruxelles, Belgia, Dicu Ionuț – Pitești. În 21 noiembrie fac prezentări Camera Meșteșugarilor Nyiregyháza – Lukovics György, Lukovics Daniel – Ungaria, Școala de coafură Beauty & Hari – Dan Fabian – Satu Mare, label.m – Gina Aron – București, Katona David – Cluj, Nashi  – Dan Rus, Sorin Lupaș – Cluj, Matrix  – Matrix Team.

Mai multe detalii se găsesc pe pagina de Facebook a evenimentului, se pot solicita pe adresa de e-mail [email protected] sau la telefon 0742266199.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns