Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

În Micro 15 a fost amenajat un teren sintetic de fotbal

Primar Coica in M15
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Primar Coica in M15
Primar Coica in M15

La iniţiativa primarului municipiului Satu Mare, dr. Coica Dorel, a fost amenajat  terenul sintetic de fotbal situat pe Aleea Milcov din cartierul Micro 15.

Terenul are o suprafaţă de joc de 40/20 m, este acoperit cu gazon sintetic, împrejmuit cu plasă de sârmă de 6 m înălţime şi acoperit cu plasă  de protecţie.

Primii care au avut ocazia să testeze terenul au fost elevii Şcolilor cu clasele I-VIII “Bălcescu Petofi”, “Avram Iancu” şi “Mircea Eliade” care au organizat în 4 noimebrie un turneu de fotbal interşcolar. Echipa câştigătoare a fost cea a Şcolii “Bălcescu Petofi”.

Terenul va fi gestionat de Administrarea Domeniului Public, va fi dat în folosinţă cu titlu gratuit doritorilor după un program dinainte stabilit.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

14 comentarii

  1. Stati linistiti fratilor ca au zilele numarate,credeti-ma!Cei care sunt acum in piata prin Bucuresti au iesit din disperare,sunt satui ca si multi dintre noi de jegurile astea corupte care ne conduc,care-si urmaresc doar interedele proprii.Pacat ca in orasul asta nu se face nimic,unitatea oamenilor si ambitia lor constructiva poate muta muntii!!

  2. Nu departe de acest teren GRATUIT (pentru cate ceasuri????) este o piata. Acolo peisajul este ca dupa razboi. Au decopertat o parte din teren, au INCEPUT sa sape ceva gropi si…GATA! Am trecut azi prin fata pietei: nu se lucra. Intr-o luna, au lucrat doar cateva ore. Sa vezi totusi mizerie, ca un WC public. Cine are interes sa lungeasca lucrarile pana incepe inghetul? Acest loc a fost si inainte si este si acum o rusine a Satmarului!

  3. Au mai reusit sa talhareasca ceva si de aici.Problema e ca vor fi destul de multi care vor aprecia acesta amenajare atat de mult incat sa-i voteze din nou ca , ordinarii vor candida si la anul !!! Nu spun ca e un lucru rau , dar nu de asta era nevoie,nu e o prioritate , atata vreme cat nu sunt trotuare,alei si altele mai necesare.

  4. Serios!!!
    Ati vazut cum arata?
    Terenul jos palaria impecabil……ce ramane in jurul sau esecrabil.Au pus patru banci pe partea cu gunoiul,una dintre acestea chiar in spatele pubelei,iar ce a ramas in urma lucrarilor reflecta “profesionalismul” cu care a fost facuta aceasta lucrare!
    Noroi pana la glezne,escavari in care iti poti rupe gleznele,resturi de materiale imprastiate peste tot,partea externa a plasei a fost deja rupta de copii care au intentionat sa intre inauntru atunci cand terenul a fost incuiat cu lacat.Nu mai spun ca partea aceasta de cartier nu are trotuare,alei etc.Mai bine foloseati acesti bani pentru parcare si lucrari la alei si trotuare!

  5. LA NEGREST-OAS,PE CAND ASTFEL DE TERENURI,D.NA PRIMAR!?COPIII N.AU UNDE SA JOACE DECAT CONTRA COST LA SALILE DE SPORT ADMINISTRATE DE ONORABILII PROF. DE SPORT,CARE CER DE LA 50 DE RONI IN SUS PE ORA DE JOC…DE EXP. LA I. ANDRON , O ORA DE TENIS DE CAMP AFARA COSTA 50 RONI…FRUMOS……

  6. povesti,povesti…..terenul va face bani , in buzunarele unora….unde ati mai vazut gratuitati in Romania nostra!!!?daca vei merge fara bani,niciodata nu vei avea loc pe lista prestabilita….CINE FACE ACESTE PROGRAMARI!?faceti-i public numele!!multumesc.

  7. @mipudeco , este teren de joaca proaspat facut pentru copii mici la 50 de metri de acest teren, mai mearga si pe dig cu copii mici … copii intre 7 si 15 ani nu mai sunt in cartierele astea ? chiar asa de ignoranti sunteti ? cand o sa va creasca copii mici , tot pe tobogane o sa se joace ?

    Foarte frumoase garajele care imprejmuiesc terenul respectiv , macar asa copii asista si la ora de anatomie cand bschetarii umbla cu ” panselutele”in mana pe acolo …seara pot chiar sa vada cum se imperecheaza boschetarii !!!! Felicitari domnule primar si multumim Danut ca nu ai uitat cartierul in care ai crescut … (aore cat a costat pe bune sandramaua asta de teren ??? nu pe hartii …acolo e vrajeala ieftina )

  8. Daca acolo se vor tine meciuri cu urlete, locuitorii au fost intrebati daca doresc asa ceva? Nu era mai bun un teren de joaca pentru copii, cu tot felul de leagane, tobogane si alte lucruri? Copiii mai mici se pot juca doar pe pietre, pe un spatiu amenajat la doar cativa metri distanta, cu o suprafata foarte-foarte mica! Ei nu merita un gazon sintetic, sa poata calca in voie, fara sa cada si sa-si sparga capul?

Lasă un răspuns