Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Olimpia încheie turul cu o victorie, 1-0 cu FC Caransebeş (Video cu golul marcat)

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Unicul gol a fost marcat de Lukacs în minutul 62

olimpiaOlimpia a dominat categoric, de la un capăt la altul, meciul de miercuri cu echipa bănăţeană. Sătmărenii şi-au creat mari ocazii de gol, vreo 7-8, dar la final s-au impus la limită, doar cu scorul de 1-0.

O victorie absolut meritată facilitată şi de replică modestă a formaţiei din Caransebeş formaţie care a avut în teren 8 jucători foarte tineri. Tocmai, din acest motiv, ne aşteptam la o victorie mai concludentă a Olimpiei. Dar n-a fost să fie, şi partida s-a încheiat cu scorul mai sus amintit.

Prima ocazie a meciului i-a aparţinut lui Takacs, în minutul 16, şut de pe linia de 6 metri, pe lângă poartă. Apoi, Bogdanovici, în minutul 26, a respins de pe linia porţii o lovitură de cap a lui Faur. La această fază fundaşul oaspeţilor pare să fi atins mingea cu mâna, dar arbitrul a acordat doar corner.

În minutul 32, în urma unei faze prelungite de atac a Olimpiei, ratează pe rând Faur şi Munteanu, de ficare dată dar acelaşi portar Birăescu având intervenţii salutare. În minutul 38 se văd şi oaspeţii în atac, Stoichiţoiu îl vede pe Băican ieşit şi încearcă un lob, dar mingea trece la o palmă peste transversală. Repriza se încheie cu o altă mare ocazie a Olimpiei: centrare Sălăgeanu, vole Villand, de la 10 metri, pe lângă poartă.

Repriza secundă începe cu o uriaşă ratare a lui Faur care, liber la 4 metri, a reluat peste poartă pasa ideală a lui Sălăgeanu.

În minutul 48 am asistat la o fază controversată în terenul Olimpiei. Stoica a fost faultat de Heil pe linia careului mare, dar arbitrul a dictat lovitură liberă de la 17 metri. Suru execută, dar fără rezultat.

După această fază Olimpia îşi înteţeşte atacurile la poarta lui Birăescu. Dar acelaşi Faur, lipsit de şansă, dar şi de inspiraţie, ratează din nou în minutul 53, cap lângă bară respins de portar. Ratează apoi Selagea, imitat de Villand după care în minutul 62 vine golul izbăvitor. Sălăgeanu combină la marginea careului cu Lukacs, acesta pătrunde în careu şi, după o fentă, a şutat violent sub transversală, 1-0 pentru Olimpia. Golul aduce bucurie în teren şi tribune, linişte pe banca tehnică a Olimpiei. În minutul 68 Olimpia putea face 2-0 dar voleul lui Selagea din 10 metri, a fost respins în corner de portar. După această fază, obosiţi poate, jucătorii Olimpiei fac pasul înapoi şi joacă la conservarea rezultatului. Oaspeţii au ieşit cu ceva mai mult curaj la atac dar, cu excepţia unui şut respins în corner de Băican, nu au avut nicio fază notabilă.

Cu acest meci s-a pus punct turului de campionat din Liga a II-a. Olimpia a încheiat această parte a sezonului aşa cum a început-o, cu o victorie. Urmează acum returul, prima etapă fiind programată sâmbătă, zi în care Olimpia va întâlni pe Metalul Reşiţa, pe teren propriu.

Golul marcat de Darius Lukacs poate fi văzut AICI.

Olimpia: Băican – Ciul (58 Bîgiu), Mureşan, Heil, Iuhas – Takacs (46 Selagea), Villand, Lukacs, Sălăgeanu – Munteanu, Faur (71 Rus).
FC Caransebeş: Birăescu – Bona (41 Imbre), Răducu, Bogdanovic, Suciu (24 Stelitano) – Stoichiţoiu (70 Negoescu), Fenes – Suru, Stoican, Livan – Boldea.

Celelalte rezultate din etapa a 13-a:
“U” Cluj – FC Bihor 2-0
Mioveni – Reşiţa 4-0
Vâlcea – Baia Mare 1-2
Pâncota – Braşov 3-0
Tărlungeni – UTA 2-2
Gaz Metan – Târgovişte se joacă în nocturnă.

Picture 1Etapa viitoare: “U” Cluj – Târgovişte, Mioveni – Bihor, Vâlcea – Caransebeş, Olimpia – Reşiţa, Pâncota – Tărlungeni, Gaz Metan – UTA, Braşov – Baia Mare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

2 comentarii

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Rezultate la Union Sport

Asculta acest articol Luni s-a desfășurat etapa a 5-a din cea de-a 17-a ediție a campionatului Union Sport la minifotbal