Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Liviu Dragnea i-a urat lui Cioloş: Bun venit în cadrul PSD. PSD votează Guvernul

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Premierul desemnat, Dacian Cioloş, a fost duminică prezent la şedinţa CEXN a PSD! Cioloş a mers ă-i convingă pe social-democraţi să îi acorde votul marţi, când o să fie votul de învestitură.

UPDATE: Vot în CExN al PSD privind susţinerea Guvernului Cioloş

Majoritatea membrilor Comitetului Executiv Naţional al PSD a votat pentru susţinerea Guvernului Cioloş la votul din Parlament, fiind înregistrate de asemenea două abţineri şi un vot împotrivă, potrivit unor surse social-democrate.

Votul “împotrivă” a fost al lui Dumitru Buzatu, conform surselor citate.

Membrii CExN al PSD au adoptat prin vot decizia referitoare la susţinerea la votul de învestitură a Cabinetului Cioloş într-o şedinţă la care, în prima parte, a fost prezent şi premierul desemnat Dacian Cioloş.

Surse social-democrate declarau, anterior, pentru MEDIAFAX, că PSD ar urma să voteze Cabinetul Cioloş, dar va discuta pe fiecare proiect în parte.

“PSD votează Cabinetul Cioloş, dar nu asumă toată guvernarea, ci va discuta pentru fiecare proiect în parte”, precizau sursele citate.

PSD ar urma să voteze Cabinetul Cioloş, dar va discuta pe fiecare proiect în parte, conform propunerii pe care conducerea PSD o va prezenta în şedinţa Comitetului Executiv Naţional, au declarat, pentru Mediafax, surse social-democrate.

“Bun venit în cadrul PSD!”, i-a spus Dragnea lui Cioloş.

“E periculos, domnule preşedinte, să spuneţi asta. Nu am venit pentru a rade tot ceea ce a făcut fostul guvern! Ceea ce a fost bun, continuăm, restul o să schimbă. Dar, înainte o să venim în faţa grupurilor parlamentare pentru a lua acceptul.”, a spus Dacian Cioloş în faţa liderilor PSD.

Premierul desemnat Dacian Cioloş a declarat, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CExN) al PSD, că Guvernul tehnocrat pe care îl va conduce ar trebui privit ca o platformă de comunicare între societatea civilă şi clasa politică.

“Dincolo de relaţia cu Parlamentul, care este esenţială, pentru că de aici ar urma să ne luăm voturile pentru proiectele legislative, vreau să deschidem activitatea guvernamentală spre o comunicare eficientă şi consultare eficientă cu restul societăţii. Vă rog să vedeţi Guvernul acesta nu aşa cum am înţeles că unii au interpretat — ‘Deci lor nu le pasă de noi, de Parlament, pentru că sunt învestiţi şi or să se ducă să discute cu societatea civilă’. Vă propun să folosiţi acest Guvern tehnocrat de un an de zile ca un mijloc, ca o platformă de comunicare între societatea civilă şi clasa politică”, a spus Cioloş, duminică, la Parlament.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns