Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Tincuţa Fernea are mari şanse să devină Vocea României

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Tincuţa Fernea, în vârstă de doar 16 ani, se înscrie cu succes în rândul sătmărenilor care fac cinste locului în care s-au născut prin bucuria pe care o împarte în lume.

Chiar dacă tânăra spune că talentul muzical îl moşteneşte de la tatăl ei, anii de studiu şi orele petrecute în sala de canto au explodat frumos pe cele mai mari scene muzicale din România. În prezent Tincuţa Fernea se află în plin concurs la Vocea României, unde face parte din echipa lui Tudor Chirilă. Parcursul pe care tânăra îl va avea în competiţie, îl puteţi urmări chiar dumneavoatră vizualizând emisiunea în fiecare vineri seara de la ora 20.30. Dacă artista va trece mai departe de etapa de dueluri, atunci cu toţii o vom susţine pe mai departe şi îi vom acorda voturile noastre. Însă până să ajungă aici, artista a vorbit într-un interviu acordat în cadrul emisiunii Info Magazin de la Informaţia TV, despre parcursul ei artistic până în acele momente, cât şi despre planurile ei de viitor.

“Îmi place foarte mult să cânt”

“Studiez canto serios de la 5 ani şi de atunci nu mă pot lăsa, îmi place foarte mult. Îmi place ceea ce fac, îmi place foarte mult să cânt, mă reprezintă şi mă ajută să mă exprim. Sunt fericită atunci când ştiu că trebuie să urc pe scenă, când ştiu că trebuie să dau tot ce-i mai bun din mine ca să împart fericire şi să ating latura sensibilă a oamenilor care ştiu să aprecieze adevărata valoare a muzicii”, spunea Tincuţa.

Palmaresul tinerei artiste este impresionant. A obţinut două locuri 1 la concursul naţional „Muzica Inimii mele” – ediţia 2013; locul 1 la cea de-a 5-a ediţie a concursului judeţean „Chants, sons sur scene” – ediţia 2014; locul 1 la concursul internaţional „Ursuleţul de aur” – ediţia 2014; locul 1 şi Premiul de Specialitate la concursul internaţional „Delfinul de Aur”; locul 3 şi premiul de popularitate la concursul „Armonia” – ediţia 2015; Marele Trofeu la concursul de muzică uşoară „Art Oradea Festival” – ediţia 2015.
“Fiecare concurs muzical la care am participat are ceva special, fiecare m-a făcut să mă simt bine, să mă simt împlinită. Scena este aceeaşi, artistul trebuie să împartă;ească sentiment fiecărui om pe care îl vede în public. Să te uiţi în ochii lui şi să ajungi până în sufletul lui şi să îi transmiţi acel sentiment pe care îl ai tu, în sufletul tău”, mai spunea artista.

Tincuţa spunea în acel interviu că încă de la primul concurs muzical la care a participat, „Tinereţe pe portativ”, a început să acumuleze experienţă şi că prin nenumăratele apariţii pe scenele concursurilor muzicale, de atunci încoace, şi-a consolidat pas cu pas drumul spre obiectivele pe care şi le-a propus. “M-am gândit să particip la Vocea României sau la X Factor, dar încă nu-i o decizie bătută în cuie. Aştept să fiu pregătită pentru că mai am de lucrat pe ici pe colo, dar da, mi-a trecut prin minte. La aceste emisiuni m-aş duce numai pentru promovare, pentru publicitate şi nu pentru premiul în bani”, spunea Tincuţa.

Relaţii exemplare cu părinţii

Succesul, calităţile fizice şi intelectuale, sunt nişte daruri de la Dumnezeu pe care tânăra artistă le-a primit cu sufletul curat şi cu o înţelepciune nemaiîntâlnită la tinerii de 16 ani, iar ceea ce a f[cut-o pe Tincuţa să devină adolescenta care este astăzi, sunt relaţiile exemplare pe care le are cu prietenii şi familia sa. “Părinţii mei ştiu tot ce fac. Îi iubesc şi îi voi iubi necondiţionat. Întotdeauna mă sfătuiesc bine. Sunt singurele persoane care niciodată nu îmi vor dori răul. Niciodată nu îmi vor spune ceva fără folos. Sunt singurii care mă pot ghida în viaţă exact aşa cum trebuie. Tata mă sună mereu înainte de concursuri, de emisiuni şi îmi spune că mă iubeşte, că o să fiu cea mai bună şi auzindu-l de multe ori îmi dau lacrimile. Mama tot timpul are grijă de mine, are grijă să fiu fericită şi mă bucură lucrul acesta pentru că sunt unii copii care probabil nu au această posibilitate şi acest avantaj de a avea ambii părinţi sau de a avea părinţi şi eu personal nu ştiu ce m-aş face fără ei. Ei mă ajută să înfloresc, să fiu ceea ce sunt acum”, a subliniat Tincuţa.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns