Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Tincuţa Fernea intră pe 1 Decembrie în galele live de la Vocea României

Tânăra sătmăreancă va avea nevoie de votul admiratorilor
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Tincuţa Fernea a făcut senzaţie în etapa de confruntări de la Vocea României. Sătmăreanca a electrizat audienţa cu interpretarea piesei “Proud Mary”.

Vineri seară spectatorii sătmăreni au aşteptat cu sufletul la gură să urmărească prestaţia Tincuţei Fernea din etapa duelurilor, iar aşteptarea a fost destul de lungă, deoarece Tincuţa a intrat la duel ultima din această ediţie, aproape de miezul nopţii. Până la momentul culminant reţelele de socializare au fost umplute până la refuz cu mesaje de susţinere din partea apropiaţilor, a simplilor sătmăreni sau chiar a presei locale.

Prestaţia artistei a fost magistrală, sunt de părere specialiştii, antrenorul Tincuţei, Tudor Chirilă, fiind foarte impresionat de vocea şi atitudinea cântăreţei pe scenă, el afirmând: “Tincuţa este o bombă! Mi-ar fi plăcut să am atitudinea ei la 16 ani!”

Adversara Tincuţei, Florentina Ciuna, este o cântăreaţă cu experienţă şi multe apariţii pe scena muzicală din România. Aceasta este cunoscută publicului larg după numele de scenă “Caitlyn” şi după numeroasele hituri lansate deja. “Milionar de vară”, “Tu amor”, “El calor”, “Guantanamera” sau “Nu iese fum fără foc”, sunt doar câteva dintre piesele cu care artista a făcut furori. În urma deciziei lui Tudor de a o alege pe Tincuţa, Florentina a fost salvată de Loredana Groza, astfel că o vom mai vedea în competiţie.

Revenind la Tincuţa, vă informăm că în mai 2015 sătmăreanca aplica pentru participarea la preselecţiile concursului muzical Vocea României. Acceptată fiind, aceasta a participat la preselecţiile zonale organizate la Cluj, unde a trecut de 2 preselecţii care au calificat-o mai departe pentru preselecţiile din Bucureşti. Până să ajungă în show, la audiţiile pe nevăzute, unde cu melodia “When I was your man” a întors scaunele antrenorilor Marius Moga şi Tudor Chirilă, Tincuţa a mai participat la alte două preselecţii.

Vineri, 20 noiembrie, sătmăreanca de doar 16 ani a intrat la duel cu o artistă consacrată în vârstă de 28 de ani, care a lansat o mulţime de piese la radio şi TV. Tudor Chirilă a afirmat că apreciază originalitatea şi interpretarea nativă a Tincuţei şi alege să meargă mai departe cu ea în etapa a 3-a. În această etapă Tincuţa are nevoie de tot sprijinul sătmărenilor şi al iubitorilor de muzică deoarece, conform regulamentului concursului, etapa a 3-a presupune primul spectacol live al show-ului, în cadrul căruia concurează câte 4 membri din fiecare echipă, din care merg mai departe doar 2 concurenţi, favoritul publicului şi încă un alt concurent ales de antrenor.

Vă invităm să fiţi cu ochii pe Vocea României şi să o votaţi pe sătmăreanca Tincuţa Fernea, care intră în galele live pe 1 Decembrie, într-o ediţie specială. Cu ajutorul nostru Tincuţa poate deveni prima sătmăreancă care aduce acasă trofeul Vocea României. Voturile noastre sunt foarte importante pentru bunul parcurs al solistei în concurs! Baftă, Tincuţa!

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns