Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Călin Durla a ratat la mustaţă concursul pentru postul de inspector şcolar general

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

durlaCălin Durla, unicul candidat sătmărean pentru postul de inspector şcolar general şi actual deţinător cu delegaţie al funcţiei, a ratat la mustaţă concursul pentru ocuparea postului de inspector şcolar general.

Contactat telefonic, actualul şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Satu Mare, Călin Durla, ne-a spus că a susţinut interviul, dar i-au lipsit doar 40 de sutimi pentru a promova proba scrisă a concursului. “Am avut de parcurs o bibliografie vastă, de 3.000 de pagini, în doar o lună de zile, timp insuficient pentru a aprofunda bibliografia. Pe de altă parte, întrebările, îndeosebi cele din management, au fost concepute cu detalii şi nuanţe, fără a se puncta răspunsurile incomplete”, ne-a relatat interlocutorul. Ne-a asigurat însă că va mai participa, cu şanse mai mari, şi la următorul concurs.
Reamintim cititorilor că postul mai fusese scos la concurs de două ori, şi de fiecare dată singurul candidat sătmărean, respectiv fostul inspector şcolar general Claudiu Mondici, s-a retras din concurs, de la proba scrisă, fără să facă publice motivele renunţării. În etapa viitoare, va avea loc concursul pentru inspectorii şcolari general-adjuncţi. Actualmente, la Satu Mare, aceste funcţii sunt ocupate de Mariana Roman şi Gyongyi Gal.
Toţi trei şefii ISJ sunt numiţi cu delegaţie, la propunerile partidelor (ca de altfel toţi directorii de instituţii de învăţământ).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

11 comentarii

  1. Ce rautaciosi sint postacii! De ce-l suparati pe domnul inspector general? El este bine pregatit, undeva intre “Ana are mere” si ecuatiile lui Lagrange. Ca este mai apropiat de “Ana are mere” e doar o etapa intermediara pentru domnul inspector general, el mai are sanse sa creasca.

  2. Domu Vasile dvs ziceti ca asta e un om preceput, da io nu inteleg din ce lo intrebat dyn medicina, lo pus sa faca calcule astronomice, de no luat examenu? No sa le puna la concurs camere video ca la pruncii nostii si sa ii dea in direct la televizor!

  3. Invatamantul ar trebui depolitizat !. In momentul de fata, calitatea invatamantului romanesc este identic cu cea a partidelor politice adica, se afla pe nicaieri si se indreapta catre niciunde !!!. Consider ca sefii ISJ (ca de altfel toţi directorii de instituţii de învăţământ) ar trebui alesi pe criterii de competenta demonstrata si nu la propunerea partidelor politice incompetente , hoate si corupte.

Lasă un răspuns