Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Dragnea anunță că PSD, UNPR și ALDE vor colabora în continuare în Parlament

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Liviu Dragnea, președintele PSD, a declarat, marți, că social-democrați vor colabora în continuare în Parlament cu UNPR şi ALDE.
 

Reprezentanţii PSD şi cei ai UNPR au avut marţi o întâlnire informală la un restaurant din Bucureşti, în care au discutat despre acest subiect, scrie dcnews.

“Liderii de grup au stabilit să aibă loc o întâlnire pentru a discuta colaborarea în Parlament în noua conjunctură politică. Cred că discuţia de astăzi e o discuţie bună, nu avem de ce să nu colaborăm în Parlament în continuare în aceeaşi formulă. Am avut o discuţie şi cu domnul Tăriceanu zilele trecute. Aşa cum era firesc, l-am întrebat dacă crede că în continuare trebuie să colaborăm şi mi-a zis că nu are niciun fel de ezitare, deci asta înseamnă că în Parlament vom colabora la fel’, a precizat Liviu Dragnea.

Întâlnirea a fost organizată după ce liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat că actuala coaliție PSD-UNPR-ALDE nu mai funcționează.

 

Ponta rămâne în PSD
Președintele PSD, Liviu Dragnea, a mai spus s-a întâlnit cu fostul premier Victor Ponta ca “vechi prieteni”.
“Am avut o întâlnire cu domnul Ponta duminică, de două ore, ca vechi prieteni. Bineînţeles că rămâne în PSD”, a spus Liviu Dragnea, la finalul unei întâlniri informale cu reprezentaţii UNPR.

Răspunsul președintelui PSD a venit după ce a fost întrebat dacă a vorbit în ultima vreme cu Victor Ponta şi dacă fostul premier îşi face un alt partid sau rămâne în PSD.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns