Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Cioloș: Nu pot să decid creșterea salariului minim pe economie până nu am toate elementele impactului acestei decizii

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Dacian Cioloș
Dacian Cioloș

Bugetul de stat nu a permis alocarea de fonduri pentru lăcaşurile de cult, mai ales în situaţia de constrângere bugetară actuală, a declarat, miercuri seară, premierul Dacian Cioloş, apreciind că este importantă implicarea credincioşilor şi a autorităţilor locale în investiţiile pentru biserici.

“Creșterea salariului minim pe economie de la 1.050 lei la 1.200 lei: Știu cât de greu este pentru cei cu salarii mici. Dar nu pot să decid până nu am toate elementele impactului unei astfel de decizii. Trebuie să evităm să creăm o problemă vrând să rezolvăm alta. Ministrul Finanțelor Publice a început deja o analiză cu privire la eventuale creșteri ale salariului minim în 2016”, a scris Cioloș pe pagina sa de Facebook.
În ceea ce privește situația pensiilor, premierul a afirmat că are “tot respectul pentru cei care au muncit ani de zile” și că, “prin proiectul de buget, au fost asigurate fondurile necesare pentru majorarea cu 5% a pensiilor începând cu ianuarie 2016”.
“Știu că este o creștere destul de mică, dar este tot ceea ce ne permite bugetul acum”, a precizat prim-ministrul.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

  1. Nu pot să decid creşterea salariului minim pe economie
    asta insemna BUGET ????
    ati venit cu alti oameni sa va votam….PUSCARIASI
    -nu m-ai departe …..uitativa in Satu Mare…partidul PNL in frunte cu PDL
    vicepresendintele partidului Marius Popdan ( un gunoi de om ) care in viata lui na facut nimic …decit sa se bata cu colegi de partid si sa ameninte toti colegi din PNL ca sa ocupe o functie publica…ASTA IN SEMNA PNL…..sunt un om care nu apartin unui partid politic..dar cu un vice-presedinte ca Marius Popdan la partidul PNL, eu personal n-am sa va votez…. SA VA IA DRACUL…mafioti ce sunteti PNL ….din Satu Mare

Lasă un răspuns