Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Dinamo și ASA, primele echipe din semifinalele Cupei

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Cupa României la fotbal își dispută zilele acestea sferturile de finală. Se joacă într-o singură manșă, astfel că deja se cunosc primele două echipe din semifinale.

Marți am avut două meciuri. Poli Timișoara a primit vizita echipei ASA Tg. Mureș. Elek a deschis scorul pentru gazde (min. 2), pentru ca ASA să egaleze pe final de joc, prin Balic (min. 80). S-a ajuns astfel la cele două reprize de prelungire unde nu s-a înscris. Meciul a ajuns la loviturile de departajare unde târg-mureșenii s-au impus cu 7-8.

A urmat partida dintre Dinamo și Astra Giurgiu. Una spectaculoasă de altfel, însă doar pe final. Liderul Ligii I a fost de nerecunoscut, iar Dinamo a deschis scorul prin Gnohere (min. 17). Dinamoviștii puteau să mai înscrie, însă nu au făcut-o. Abia după reușita lui Enache (min. 90+1), când duelul părea că se îndreaptă spre reprizele de prelungire. Dar Palici a adus victoria echipei dinamoviste la ultima fază a meciului (min. 90+4). Dinamo – Astra s-a terminat 2-1.

Miercuri, se joacă CSMS Iași – CFR Cluj, iar joi de la ora 20.30 avem interesanta întâlnire dintre Viitorul și Steaua. Amintim că luni, în Liga I, Viitorul – Steaua s-a terminat 0-1. Meciul din Cupa României se vede joi pe Digi Sport, Dolce Sport și Pro TV.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns