Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Elevii Şcolii dinTăşnad au susţinut un spectacol de Crăciun şi au oferit daruri vârstnicilor din Hurez

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

TElevii de la ciclul primar ai Şcolii Gimnaziale Tăşnad au susţinut recent un spectacol de Crăciun sub genericul “O, ce veste minunată!”.


Copiii au fost îndrumaţi de următoarele cadre didactice: Bulgărean Simona, Buzgău Veronica, Nan Marcela, Marcu Ramona, Virag Valer, Foldes Nicoleta, Puşcaş Gheorghina, Hoble Laura, Rotar Ionuţ, de la Clubul Copiilor. Cu acest prilej, copiii au interpretat colinde, dansuri, cântece de iarnă, potrivit obiceiurilor şi tradiţiilor specifice sărbătoririi Naşterii Domnului. Atmosfera a fost plină de căldură şi pace sufletească. Au fost de faţă director a şcolii, Mariana Erdei şi primarul Vasile Mitraşca. Amândoi le-au urat tăşnădenilor sărbători frumoase şi liniştite.

Daruri de sărbători

Al doilea eveniment la care au participat elevii tăşnădeni a constat într-o vizită şi împărţire de daruri la Căminul de Persoane vârstnice de la Hurez. Astfel, copiii de la Ansamblul folcloric Codruleţul” din Tăşnad, îndrumaţi de coordonatoarea Nicoleta Foldes şi de preşedinta Asociaţiei de părinţi a Şcolii Gimnaziale, au vizitat Căminul de Persoane Vârstnice din Hurez, precum şi Casa de copii şi Centrul de plasament, unde au împărţit daruri de Crăciun copiilor precum şi vârstnicilor.
Această activitate face parte din proiectul ,,De la inimă la inimă şi de la suflet la suflet”. Importanţa acestui parteneriat constă în ajutorarea şi protejarea copiilor lipsiţi de condiţii materiale care să le asigure o viaţă decentă, dar şi de prezentarea unui moment artistic care să le aducă un zâmbet, măcar pentru o clipă, celor aflaţi în dificultate. În acest fel, copiii de la Ansamblul Codruleţul au învăţat să întâmpine sfintele sărbători ale Naşterii Domnului, cu bucurie în suflet şi cu dorinţa de a-şi ajuta semenii la nevoie.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns