Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

S-a tras cortina peste Liga I de fotbal

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Rezultatele ultimei etape din anul 2015

steauaCu trei zile înainte de Crăciun s-a pus capăt sezonului fotbalistic din Liga I a României. Mari surprize nu au fost în ultima etapă așa că clasamentul nu a suferit mari modificări. În frunte se menține Astra Giurgiu cu un avans de 3 puncte față de FC Viitorul echipă clasată pe locul 2.

Dinamo termină sezonul pe podium, pe locul 3 la cinci lungimi de lider. A patra în clasament este Steaua echipa lui Becali având un final de sezon excelent cu 4 victorii consecutive. Victorii care se datorează în mare parte antrenorului Reghecampf revenit la Steaua după experiențele din Golf și Bulgaria. Pe poziția a cincea se află Pandurii cu același număr de puncte, 40, ca și Steaua. Mureșenii încheie plutonul care ar putea merge în play-off.

În partea inferioară a clasamentului, Petrolul Ploiești este aproape cu ambele picioare în “B” nemaiavând prea mari șansă să evite retrogradarea directă. Tot pe acolo se află și FC Voluntari echipă care ne-a demonstrat că Liga I este o pălărie prea mare pentru ea. Celelalte echipe din această zonă vor lupta probabil, la primăvară, în play-out.

Rezultatele etapei a 23-a:
Botoşani – Chiajna 5-1
CSMS Iaşi – CSU Craiova 1-0
Pandurii Tg. Jiu – Astra 1-1
Petrolul – ASA Tg. Mureş 0-1
CFR Cluj – Dinamo 1-1
Voluntari – Viitorul 2-3
Steaua – ACS Poli Timişoara 3-1

Picture 1Liga I se va relua la 13 februarie 2016, cu etapa a 24-a. Sezonul regulat se va încheia la 27 februarie, după meciurile etapei a 26-a.

Competiţia va continua cu play-off-ul, la care vor participa primele şase echipe, şi cu play-out-ul ultimele opt formaţii.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns