Image 1
Image 2

O femeie a fost tăiată la cap chiar în faţa Palatului Administrativ

Victima a fost taiata cu un cuter la nivelul capului
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Victima a fost taiata cu un cuter la nivelul capului
Victima a fost taiata cu un cuter la nivelul capului

Scene de coşmar au avut loc în după amiaza zilei de 5 ianuarie în faţa Palatului Administrativ din municipiul Satu Mare, unde o femeie a fost atacată din motive rămase încă necunoscute de către fostul concubin şi a fost desfigurată cu un cuter.

Se pare că cei doi se îndreptau spre primărie pentru a rezolva unele probleme legate de nişte acte pentru cele 2 fetiţe pe care le au împreună, când din senin acesta şi-a atacat concubina.
Jandarmul care era de serviciu la intrarea în Prefectură a auzit ţipetele femeii şi a ieşit afară pentru a vedea ce s-a întâmplat. Acesta l-a văzut pe agresor fugind şi a reuşit să îl reţină, chemându-şi şi colegii de la grupa de intervenţie în ajutor.
La faţa locului a ajuns în scurt timp o dubă a jandarmeriei, însă pentru femeia atacată acest lucru a fost prea târziu, ea fiind tăiată la frunte de către agresor.
Acesta a folosit un cuter şi o şurubelniţă pe care le avea asupra sa pentru a o ataca pe femeie. Se pare că din cauza unor neînţelegeri care au apărut, bărbatul şi-a atacat fosta concubină.
Jandarmii l-au reţinut pe atacator, şi au anunţat poliţiştii din cadrul IPJ Satu Mare, urmând să se ia împotriva acestuia măsurile legale ce se impun, iar femeia a fost transportată cu o ambulanţă SMURD la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Connect with

INFRACȚIUNE

Scandal în Țara Oașului

În 18 decembrie 2023, în jurul orei 22.45, polițiștii din cadrul Secției Gherța Mică au fost sesizați despre faptul că o persoană ar provoca scandal, într-un bar din localitatea Cămârzana.