Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Capricorn (21 decembrie - 20 ianuarie)
Capricorn (21 decembrie – 20 ianuarie)

HOROSCOP Informația Zilei 11.01
Ne aflăm în zodia CAPRICORN

BERBEC. Dragostea, se pare că nu are prea multe de oferit pentru tine în aceste zile, dar nici tu nu pari a fi tocmai dornic de sentimente. În schimb ai putea avea în curând un altfel de succes, poate financiar sau profesional care să te bucure mult.

TAUR. Fii deschis la propunerile pe care ți le fac niște colegi care vor să te invite la un parteneriat. Fiecare are un rol de jucat în acestă asociere, iar dacă vă uniți forțele și munciți în mod egal, tot în mod egal veți împărți la final și roadele culese.

GEMENI. Unde pui tu măna, toate merg ca pe roate, deoarece ai toate calitățile necesare pentru a atinge ușor succesul. Iei decizii bune, îi îndrumi și pe cei din jur spre o direcție, o reușită și îți pui în valoare trăsăturile pozitive cu care ești înzestrat.

RAC. Ai muncit mult ca să ajungi la acest nivel, iar roadele muncii tale încep să se contureze. Ai avut un scop măreț care părea cam îndepărtat, dar cum te apropii din ce în ce mai mult de țelul propus, vezi că este mai frumos decăt cum ai visat.

LEU. Tot stând și analizând, dacă este bine ceea ce faci sau nu, nu vei avea spor în ceea ce ți-ai propus să realizezi, pentru că pierzi mult timp din cauza incertitudinii. Lasă suspiciunile deoparte și concentrează-te asupra scopului pe care îl ai în față.

FECIOARĂ. Atmosfera este plăcută în jurul tău, atât la serviciu căt și în familie, și se pare că tocmai tu deții cheia acestei armonii. Ești vesel, iar buna ta dispoziție, parcă ar fi molipsitoare, îi contaminezi cu ea repede și pe ceilalți din anturajul tău.

BALANȚĂ. Ai vrea să pleci spre un loc unde te așteaptă evenimente plăcute sau oameni dragi. Dacă ai ocazia de a călători undeva în aceste zile, va fi o deplasare superbă, unde vei avea parte și de o companie plăcută și de niște peisaje minunate.

SCORPION. Vrei să evadezi dintr-o stare în care parcă te-ai bloca, dar nu ai prea mari șansa de a schimba ceva. Nu e nimic rău nici așa cum e acum, dar situația de față nu mai are nimic nou de oferit pentru tine, iar tu siți nevoia unui nou succes.

SĂGETĂTOR. Ai avut câteva zile libere, iar acum nu îți mai vine să te apuci de lucru. Nu-ți face griji, știi tu bine, doar primele două – trei ore vor fi mai grele, iar apoi, după ce intri din nou în ritmul tău obișnuit, totul va merge din nou ca pe roate.

CAPRICORN. Sursa animozităților de astăzi se pare că ești chiar tu, fiindcă acțiunea în care ești implicat trebuie finalizată la termen. Dacă îți abordezi colaboratorii cu un ton amiabil nu veți pierde vremea cu certuri și veți termina treaba la timp.

VĂRSĂTOR. Te întâlnești cu multe persoane și îți face plăcere să schimbi păreri, să conversezi, să te pui la zi cu ultimele noutăți. Primești de la cineva o informație foarte utilă, care poate rezolva cu brio o situație ce părea imposibil de soluționat.

PEȘTI. Dacă simți că ai avea nevoie de câteva zile de odihnă, nu sta prea mult pe gănduri. Chiar dacă anul abia a început, psihicul tău cere un pic de relaxare și de distracție, lucru pe care îl simți și tu, dar vrei să-ți păstrezi concediul pe mai târziu.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns