Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

La primul antrenament au participat 15 handbaliști de la CSM Satu Mare

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Se vrea ocuparea locul 1 la finalul sezonului 2015-2016

handbalVacanța de iarnă s-a încheiat și pentru handbaliștii de la CSM Satu Mare. Luni de la ora 10.00, băieții au susținut primul antrenament din anul 2016. Au participat 15 sportivi, iar printre ei s-a aflat și Janos Olah, cel care aproape sigur va evolua pentru echipa sătmăreană.

Antrenorul Nicolae Istrate ne-a prezentat și planurile pentru restul sezonului din Divizia A. “Sper să fie un an bun, așteptăm aprobarea bugetului pentru că totul pornește de la bani. Ne-am propus să jucăm cât mai bine să terminăm sezonul pe locul 1, să ne câștigăm dreptul de promovare. Restul vom vedea după aceea. Ar fi o bucurie pentru noi să jucăm în Liga Națională”, ne-a spus antrenorul sătmărean. Iată sportivii prezenți luni la primul antrenament: Cioroiu, Pogyină – Ungar, Petruș, Mureșan, Varga, Vaștag, Morar, R. Pop, Alisie, Mateș, Rogoz, Baros, Lupșe, Olah.

“Cu Janos aș câștiga practic două posturi, joacă bine și pe postul de inter, și pe postul de extremă dreapta. Din păcate a căzut un transfer cu un inter, dar sperăm să mai găsim pe cineva”, a mai precizat Istrate.

Zilele acestea, până duminică, handbaliștii vor susține antrenamente în sală, afară, cu mingea, urmând ca de săptămâna viitoare să se caute adversari pentru câteva meciuri amicale. “Nu avem cantonament, ne vom pregăti pe plan local. Ne așteaptă un retur de campionat foarte greu, primul meci cu Universitatea Cluj-Napoca. Avem două deplasări foarte grele, la principalele contracandidate, Craiova și Făgăraș”, ne-a mai declarat Istrate.

Returul Diviziei A, Seria B, este programat să înceapă în 7 februarie. CSM Satu Mare ocupă locul 2 în clasament, la trei puncte de liderul din Făgăraș.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

Lasă un răspuns

Andrei Mărcuş, la cota 30

Asculta acest articol Sătmăreanul s-a impus la Open-ul Maramureşului, ediţia 18 La Baia Mare s-a organizat recent un turneu de