Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Dragnea nu exclude o alianta post electorala nici cu PNL, nici cu MP

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, duminică seara, întrebat despre politica de alianţe a partidului, că PSD urmează să decidă cum va acţiona, având în vedere că, de-a lungul timpul, social-democraţii au “luat în cârcă” multe partide, care apoi au devenit brusc independente, PSD fiind “păcălit”.

Dragnea a făcut aceste afirmaţii la postul Antena 3, întrebat dacă ar putea face o alianţă inclusiv cu Mişcarea Populară. Liderul PSD a afirmat că “e greu” de colaborat cu Traian Băsescu, iar el nu îşi doreşte acest lucru,  dar “in politica e bine sa nu spui niciodata, niciodata”. În ceea ce priveşte restul partidelor şi politica generală a PSD pe tema alianţelor electorale, Dragnea a afirmat că social-democraţii urmează să discute acest lucru, dar vor fi foarte atenţi la experienţele din trecut, scrie Mediafax.

“Ceea ce vă pot spune cu certitudine este că PSD este singurul partid care nu ne-a păcălit. Până acum am avut foarte multe experienţe, am dus în cârcă foarte multe partide, am luat pe liste foarte multe partide şi după ce au ajuns în Parlament sau în consilii locale sau judeţene dintr-o dată au devenit independente”, a spus Dragnea.

Liderul PSD a precizat însă că şi-ar dori ca, cel puţin după alegeri, să poată forma majorităţi în consiliile locale şi judeţene alături de UNPR, însă nu a făcut comentarii pe marginea colaborării electorale cu formaţiunea lui Gabriel Oprea, precizând că toate deciziile vor fi luate la finalul lunii ianuarie.

Majoritatea filialelor PSD nu vor o candidatură alături de UNPR în alegerile locale şi parlamentare, un motiv fiind imaginea proastă a UNPR, dar şi rezultatele unor sondaje care arată că PSD poate obţine mai multe voturi candidând singur, potrivit unor surse social-democrate.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

PDL va prezenta saptamana viitoare echipa care intra in lupta la alegeri

Pentru presedintia CJ si Primaria Satu Mare sunt 7 candidati

In cadrul conferintei de presa de vineri, 30 martie, deputatul Ioan Holdis – presedintele Organizatie Judetene PDL Satu Mare a vorbit despre plecarea prim-vicepresedintelui partidului, Sorin Frunzaverde. Verificarea de catre ANAF a marilor averi precum si revizuirea Constitutiei au fost celelalte doua teme dezbatute de deputatul Ioan Holdis. De asemenea, Holdis a facut publica si lista posibililor candidati PDL pentru presedintia Consiliului Judetean si primaria municipiului Satu Mare.