Image 1
Image 2

Neatenţia la volan a mai provocat un accident de circulaţie

Conducatoarea autoturisumlui Ford nu a acordat prioritate
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
masina care a provocat accidentul
masina care a provocat accidentul

Luni, 1 februarie, în jurul orei 12, la intersecţia străzilor Girgore Ureche şi Luceafărului a avut loc un accident de circulaţie, soldat din fericire doar cu pagube materiale.

Se pare că lipsa de atenţie şi neacordarea de prioritate au fost motivele care au dus la producerea accidentului. Un autoturism FOrd, înmatriculat în judeţul Maramureş, care circula pe strada Luceafărului, nu a respectat indicatorul “Stop” şi a intrat în coliziune cu un autoturism marca Volkswagen, condus regulamentar de un sătmărean.
Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Conducătoarea auto a autoturismului Ford a suferit răni uşoare şi a fost transportată la spital pentru a i s acorda îngrijiri medicale.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Connect with

AMENDĂ MARE

Curajul unui sătmărean de 238 de kilometri pe oră

Un tânăr în vârstă de 19 ani din Satu Mare a fost surprins de radar circulând cu o viteză uluitoare de 238 km/h pe Autostrada A3, tronsonul Câmpia Turzii-Nădășelu, într-un incident care a șocat autoritățile și a generat un pericol iminent pentru ceilalți participanți la trafic.

AMENZI

Furt de câine la Supur

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 3 ianuarie 2024, activități de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică în județ.