Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Blaga amenință primarii racolați în 2014 de PSD

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Copreședintele PNL Vasile Blaga a afirmat miercuri, la Oradea, că edilii racolați de PSD în anul 2014 ar putea avea probleme cu DNA. Blaga a subliniat că 496 de edili “au fost cumpărați” de PSD pentru a-și mări șansele electorale în alegerile prezidențiale.

“Veți spune că tot au pierdut. Așa este. Numai că Curtea (…) vine și spune ceea ce spunem noi de un an și jumătate. Că numai în cursul anului trecut fondul de rezervă la dispoziția primului ministru a fost majorat nejustificat și ilegal, spune Curtea, de 15 ori.

Mai mult, banii au ajuns în cele 500 de primării cu titlu clar: cheltuieli curente și de capital, adică orice. Curtea (de Conturi n.red.) a înaintat toate aceste date DNA-ului și desigur, îmi pare rău, dar destui edili vor avea probleme pentru că așa înțelege PSD-ul să își creeze avantajele competitive și nici nu vrea să răspundă public de lucrul acesta”, a declarat Blaga.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

2 comentarii

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Orban: România este pe un drum bun

Premierul Ludovic Orban a anunţat, luni, că agenţiile de rating Fitch si Moody’s au menţinut ratingul de ţară al României, ceea ce reprezintă ”o victorie” a Guvernului pe care-l conduce.