Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

CSM Satu Mare – CSU Oradea 2-3, la volei feminin

volei2Greu de înțeles cum au pierdut voleibalistele de la CSM Satu Mare confruntarea cu CSU Oradea. Sătmărencele au dominat copios primele două seturi pe care le-au câștigat la pas, scor 25-13, 25-17, în doar 30 de minute de joc.

Dar ce a urmat a fost ceva horror. Odată cu începerea setului trei, voleibalistele de la CSM au început să greșească des, foarte des. Greșeli copilărești cu mingi trimise în fileu, preluări cu nici la ștrand nu îți poți permite, pase fără adresă, atacuri moi, fără vlagă, cu un moral de plastilină, cam acesta a fost registrul etalat de sătmărence până la finalul meciului. Degeaba s-a agitat, ca un leu în cușcă, antrenorul Ovidiu Groza. Apatice, fără vlagă, voleibalistele de la CSM nu au avut nicio reacție la îndemnurile, sfaturile lui Ovidiu Groza. Drept urmare, orădencele au câștigat următoarele seturi, 25-17, 25-20, 15-13 și au făcut un pas mare spre faza următare a play-off-lui Diviziei A2.

Au jucat două seturi pentru CSM: Raluca Lovas, Diana Adamcsik, Natalia Acs, Daiana Tocari, Angelica Podină, Maricarmen Manolache, Adelina Manolache, Andreea Maxim, Nicoleta Pop. Aceleași jucătoare au făcut apoi figurație în următoarele trei seturi.

Următorul meci se va disputa la Oradea în 20 februarie.volei

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

Lasă un răspuns