Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Sătmăreanul Luca Bosovcki antrenează la PSS Tennis Academies

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

O academie din Orientul Mijlociu

tenisLuca Lucian Bosovcki este un sătmărean care a practicat tenisul de câmp de mic și care a avut rezultate bune la nivel de copii și juniori. În vârstă de 28 de ani, acum se ocupă de antrenorat, face parte din staff-ul celei mai prestigioase academii de profil din Orientul Mijlociu.

A plecat din țară în urmă cu aproximativ cinci ani și antrenează la PSS Tennis Academies la Abu Dhabi, în Emiratele Arabe Unite. Vorbim de o academie care organizează turnee importante dedicate celor mici și nu numai și la care participă, din tribune sau vin în pregătiri, nume mari precum Nadal, Federer, Djokovici, iar lista poate continua. Sătmăreanul a urmat o școală de antrenori și a ales să își încerce norocul aici. Iar ceea ce face Luca acolo reprezintă o complexitate de activități. Antrenează juniori, academia având pe teren copii de la 8 ani, iar mulți dintre aceștia ajung chiar în top 10 mondial, cum e cazul Elinei Svitolina, care se pregătește în extrasezon pe zgura de la PSS Tennis Academies.

“Federer vine anual la noi, la fel și alte nume mari ale tenisului. Suntem o academie care are în staff foști jucători de top ATP”, a declarat Luca Bosovcki pentru “Dincolo de sport”, un proiect online marca TVR care își desfășoară activitatea pe o rețea de socializare.

Iar la fiecare final de an, la bazele academiei se desfășoară Turneul Campionilor, care se încheie după Anul Nou, Abu Dhabi Mubadala, care i-a avut în prim plan pe Milos Raonic, David Ferrer, Stan Wawrinka, Rafael Nadal, Jo-Wilfried Tsonga sau Kevin Anderson.

“Noi facem sparring partner cu ei, antrenamente, clinics coach, le oferim toate serviciile noastre. Practic încercăm să fim gazde cât mai bune pentru acești jucători de top”, a mai completat sătmăreanul.3 4 5

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns