Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Toţi preşcolarii din comuna Culciu au participat la Carnavalul Primăverii

Evenimentul i-a avut ca participanți în rolurile principale pe prichindeii de toate vârstele de la grădinițele Culciu Mare, Culciu Mic, Corod, Apateu și Lipău
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Evenimentul i-a avut ca participanţi în rolurile principale pe prichindeii de toate vârstele de la grădiniţele Culciu Mare, Culciu Mic, Corod, Apateu şi Lipău
Evenimentul i-a avut ca participanţi în rolurile principale pe prichindeii de toate vârstele de la grădiniţele Culciu Mare, Culciu Mic, Corod, Apateu şi Lipău

Preşcolarii din Culciu au vestit sosirea primăverii printr-un carnaval de toată frumuseţea. În prima zi a lunii martie, la Căminul Cultural din Culciu Mare, copii, părinţi, bunici, frăţiori şi surioare, alături de educatoare au pus în scenă Carnavalul Primăverii.

Evenimentul i-a avut ca participanţi în rolurile principale pe prichindeii de toate vârstele de la grădiniţele Culciu Mare, Culciu Mic, Corod, Apateu şi Lipău.

Carnavalul a debutat cu parada costumelor, urmată de un scurt program artistic, dans şi multă distracţie.  Majoritatea costumelor au fost confecţionate de harnicele mămici. Preţ de câteva ore, Căminul cultural a fost “invadat” de super-eroi şi prinţese, de piraţi, pădurari, poliţişti, fotbalişti, pompieri, tigrii, pisici, pirande, clopoţici sau buburuze.

Petrecerea a fost una pe cinste, s-a cântat, s-a dansat, a fost o distracţie mare colorată de baloane şi gustul i-a fost dat de surprizele dulci. Carnavalul Primăverii a avut succes, iar în spatele reuşitei e şi efortul depus de cadrele didactice care îi educă zi de zi pe copii, educatoarele Toth Codreanu Monica (Culciu Mare), Pop Lucica (Lipău), Papp Andrada şi Szolga Rita (Culciu Mic), Chifor Henrieta (Corod) şi Paşcu Delia (Apateu).

Pentru că activitatea desfăşurată în premieră la nivel de comună a avut succes, cadrele didactice îşi doresc ca acest carnaval să aibă loc an de an. Toţi copiii au fost premiaţi cu diplome şi mici surprize.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Cart