Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Colegiului Medicilor Satu Mare se pregăteşte de noi alegeri

Sigla Informatia Zilei
Colegiului Medicilor Satu Mare se pregăteşte de noi alegeri
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Colegiul MedicilorColegiul Medicilor Satu Mare se pregăteşte să-şi aleagă nouă structură de conducere. Primul tur de scrutin va avea loc în perioada 6-7 martie, fiind necesar  votul a două treimi din totalul membrilor organizaţiei pentru a putea fi validate. În cazul în care nu va putea fi obţinut cvorumul obligatoriu pentru validarea acestora, va fi organizat cel de-al doilea tur de scrutin, prevăzut pentru perioada 13 – 14 martie, unde o astfel de condiţie nu se mai impune, conform Regulamentului alegerilor a precizat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, dr. Heim Marta, preşedinta Comisiei Electorale a Colegiului Medicilor Satu Mare şi dr. Tallian Francisc, secretarul comisiei.
Organizarea de noi alegeri vine după o perioadă de trei luni şi este un timp alocat de Comisia Electorală Centrală  ca urmare a invalidării parţiale a alegerilor pentru noile structuri de conducere ale Colegiului Medicilor  ce au avut loc în noiembrie-decembrie 2015, datorită unor schimbări legislative. Au fost vizate 36 de judeţe printre care şi Colegiul Medicilor Satu Mare şi vor fi alegeri strict pentru constituirea Consiliului Judeţean al organizaţiei profesionale, nu şi pentru membri delegaţi în Adunarea Generală. În tot acest timp Colegiul Medicilor  Satu Mare, ca de altfel şi celelalte colegii din ţară a fost condus de actualul Birou Executiv al Consiliului  Judeţean.
Pentru alegerile din martie şi-au depus candidatura 27 de medici care vor concura pe cele 13 locuri din care este format Consiliul Judeţean al CM. Majoritatea sunt medici tineri, de diferite specialităţi: medicină de familie, neurologie, ORL, urologie, chirurgie generală, obstetrică ginecologie etc

Puteti citi continuarea in editia tiparita disponibila la chioscurile de ziare sau in editia electronica (abonament pdf)

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Cum pot slăbi bărbaţii

Asculta acest articol În cazul bărbaţiilor, o dietă reprezintă mai degrabă o reorganizare a stilului de viaţă. În comparaţie cu