Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Tinerele baschetbaliste sătmărence de la LPS au obținut victorii prețioase

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

La turneul semifinal Under 14, de la Reghin

baschetBaschetbalistele Under 14 de la LPS Satu Mare au participat zilele trecute la al treilea turneu semifinal din cadrul Campionatului Național U14.

Turneul s-a desfășurat la Reghin, iar sătmărencele au obținut victorii pe linie. În primul meci, fetele antrenate de Adriana Pricop s-au impus cu formația gazdă cu scorul de 81-57. De altfel, toate victoriile au fost obținute relativ ușor în fața adversarelor. Asta pentru că LPS Satu Mare a dispus apoi de Raptors București cu 68-36, după care au câștigat cu CSS Craiova, scor 62-30, iar într-un final a venit victoria cu Sirius Târgu Mureș, scor 71-36. Cu aceste victorii, elevele Adrianei Pricop și-au consolidat poziția a doua în Grupa I, și cu doar un singur meci pierdut în cele trei turnee semifinale, sunt ca și calificate la faza finală. Adriana Pricop a ținut să-și felicite fetele pentru parcursul de până acum, menționând că mai urmează un turneu semifinal după care se vor gândi la finală. Legat de acest aspect, Ionel Păcurariu, directorul Liceului cu Program Sportiv Satu Mare, spune că va încerca să obțină organizarea turneului final la Satu Mare. Asta pentru că echipa este una de perspectivă și are încredere că fetele pot urca chiar pe podium la Unde 14 în aceast sezon.

Echipa LPS Satu Mare le are în componență pe: Simona Dan, Teodora Maier, Laura Bota, Melisza Medvei, Diana Chiș, Elena Oros, Roxana și Denisa Opriș, Denisa Bor, Victoria Purguly, Iulia Ștefan, Kitti Szilagyi. Antrenor: Adriana Pricop.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns