Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Băsescu, votat preşedinte al PMP în unanimitate

Traian Băsescu
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Traian Băsescu la Congresul PMP
Traian Băsescu la Congresul PMP

Traian Băsescu a fost ales, duminică, cu unanimitate de voturi, președinte al Partidului Mișcarea Populară, la Congresul extraordinar al formațiunii politice.

Alături de Băsescu din noua echipă de conducere a PMP mai fac parte Eugen Tomac, președinte executiv, Dorel Onaca, secretar general, și doi prim-vicepreședinți — Siegfried Mureșan și Cristian Diaconescu.

Traian Băsescu le-a cerut reprezentanților organizațiilor Partidului Mișcarea Populară prezenți la congresul extraordinar să-și fixeze ca obiectiv câștigarea alegerilor locale, scrie Agerpres.

“Am auzit în unele organizații spunând: o să ne batem pentru locul II, o să ne batem pentru locul III.(…) Suntem un partid de câștigători, iar mentalitatea cu care intrăm în competiție trebuie să fie a învingătorului. (…) Vă cer la toate organizațiile să vă fixați ca obiectiv câștigarea alegerilor locale. (…) Trebuie să plecați în această competiție cu ideea că voi sunteți câștigători”, a spus Traian Băsescu.

Congresul extraordinar al Partidului Mișcarea Populară în cadrul căreia se va alege o nouă conducere a început, duminică, la Palatul Parlamentului, în prezența a 2.248 de participanți, respectiv câteva sute de delegați și invitați, membri și simpatizanți ai formațiunii politice.

Decizia organizării unui Congres extraordinar al PMP a venit după ce, pe 18 martie, Curtea de Apel București a respins înregistrarea Mișcării Populare (MP) în Registrul partidelor politice. În aceeași zi, liderul MP, Traian Băsescu, a declarat că membrii partidului vor activa sub sigla și denumirea PMP (Partidul Mișcarea Populară) și că, astfel, nu vor exista probleme la depunerea listelor de candidați la alegerile locale.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns