Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Cioloș ține să precizeze că nu e ofițer acoperit

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Premierul Dacian Cioloş a declarat, marţi, în contextul discuţiilor privind legea cartelelor prepay, că nu a fost şi nu va fi niciodată ofiţer acoperit, şi că ar trebui lăsate la o parte teoriile conspiraţiei, fiind nevoie de o dezbatere publică privind legislaţia.

Premierul Dacian Cioloş a făcut aceste afirmaţii marţi, înaintea participării la bilanţul ANAF, fiind întrebat de jurnalişti în legătură cu declaraţiile sale că anumite cartele prepay ar fi fost folosite în pregătirea unor atentate în UE.

“Nu ştiu dacă (cartelele prepay din România-n.r.) au fost folosite în atentatele de la Bruxelles şi n-am spus niciodată lucrul ăsta. Am văzut toate discuţiile care au fost interpretări de fapt la ceea ce am spus. Eu am spus şi am avut informaţia asta de la Serviciul Român de Informaţii, nu-i niciun secret, că în pregătirea unor atentate au fost folosite şi cartele prepay din România. N-am spus că au fost la Bruxelles sau în altă parte pentru că nu ştiu lucrul ăsta”, a explicat Cioloş, citat de Mediafax.

El a dorit să sublinieze faptul că nu are niciun obiectiv ascuns atunci când a afirmat că s-au utilizat cartele prepay în pregătirea unor atentate.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns