Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Marele Premiu al Bahrainului în Formula 1

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Alonso nu a primit acceptul medicilor

f1Sfârșitul de săptămână ne programează cea de-a doua etapă din cadrul Campionatului Mondial de Formula 1. Pentru această a doua rundă, piloții vor “alerga” în Marele Premiu al Bahrainului.

Calificările se vor desfășura sâmbătă de la ora 18.00, urmând ca duminică să avem cursa de la aceeași oră. Totul va putea fi urmărit în direct pe Digi Sport 2 și Dolce Sport 2. Lungimea turului este de 5412 metri, se vor parcurge 57 de tururi, distanța totală de parcurs fiind de 308,238 km.

Altfel, va lipsi pilotul spaniol Fernando Alonso. Acesta nu a primit acceptul medicilor să concureze la Bahrain deși a ieșit pe picioare din accidentul pe care l-a avut la Melbourne. Alonso va fi înlocuit în Bahrain de pilotul de rezervă, belgianul Stoffel Vandoorne, campionul de anul trecut la GP2. Alonso va fi supus din nou unei tomografii toracice înaintea Marelui Premiu al Chinei.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

FOTBAL

Infarct pe teren în Premier League

Meciul Bournemouth – Luton, din Premier League, a fost suspendat sâmbătă, 16 decembrie 2023, în minutul 65, la scorul 1-1. Motivul? Tom Lockyer, jucător la Luton Town, a suferit un stop cardiac în timpul meciului.