Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Firea şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Candidatul PSD, Gabriela Firea, şi-a depus miercuri candidatura la Biroul Electoral Municipal, cu aproape 30.000 de semnături, ea declarând după depunerea candidaturii că are buletin de Bucureşti de 20 de ani şi că nu s-a căsătorit pentru buletin.

“Soţul meu are buletin de Voluntari, eu am buletin de Capitală, aşa cum am avut peste 20 de ani. (…) Înainte de orice căsătorie, mi-am făcut primul buletin de Bucureşti când lucram la Radio Contact, deci condiţia nu a fost aceea că m-am căsătorit pentru buletinul de Bucureşti”, a spus Firea, subliniind că îndeplineşte condiţiile legale pentru a candida la Primăria Generală.

Firea a spus că această campanie trebuie să fie despre tineri şi în mandatul său de primar se va ocupa de reducerea traficului şi a poluării în Bucureşti şi că programul său va fi disponibil în curând, scrie Mediafax.

Gabriela Firea a declarat miercuri, că îşi doreşte o campanie despre proiecte şi oameni, nu despre teme dezbătute în anii ’90, exprimându-şi speranţa că PNL îşi va desemna ”sută la sută” candidatul.

Candidatul PSD a spus că a mers la Biroul Electoral Municipal cu aproape 30.000 de semnături, “în jur de 5.000 de semnături de la fiecare sector”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns