Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Spectacolele lunii mai la secţia română a Teatrului de Nord

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
George Vulturescu, Valentin Nicolau, Andrei Mihalache
George Vulturescu, Valentin Nicolau, Andrei Mihalache (2013)

Luna mai începe la Teatrul de Nord, în privinţa secţiei române, cu o premieră foarte interesantă, prima montare scenică a unui text al regretatului dramaturg, editor şi om de televiziune Valentin Nicolau. ”Aleluia” se va juca prima oară duminică, 8 mai.

Regia şi scenografia sunt semnate de Cosmin Matei, cel care a mai realizat la Satu Mare spectacolul ”Casa de pe graniţă”. Din distribuţie fac parte actorii Sorin Oros, Vlad Mureşan, Raluca Mara, Sergiu Tăbăcaru, Roxana Fânaţă, Andreea Mocan, Crina Andriucă, Cristian But. Spectacolul se va relua în zilele de 9, 10 şi 15 mai.

Un moment important este prezenţa spectacolului ”Clinica sinucigaşilor” în Festivalul Comediei Româneşti de la Bucureşti, în 22 mai. ”A douăsprezecea noapte” se joacă în seara zilei de 14 mai. ”Paiaţa”, colajul cehovian realizat de Emanuel Petran, va avea o serie mai lungă, fiind prezentat la Satu Mare în 11, 12, 16, 17 şi 18 mai, la Tăşnad în 25 mai şi la Carei în 30 mai.

”Micul Prinţ” ocupă dimineţile din 16, 17, 18 mai la Satu Mare şi 25 mai la Tăşnad. În 10 mai se joacă ”Isteţimea şi prostia”, iar în 30 mai careienii pot vedea frumosul spectacol ”Frumoasa şi bestia” produs în stagiunea trecută.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

2 comentarii

Lasă un răspuns