Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Concertele lunii mai în Bucureşti: Postmodern Jukebox, corul Gregorian, Carla’s Dreams şi Iglesias

Postmodern Jukebox
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Postmodern Jukebox
Postmodern Jukebox

Trupa Postmodern Jukebox, care transformă hiturile noi în melodii jazz vintage, va cânta în premieră în România (29 mai), la fel ca şi corul Gregorian (16 mai), Carla’s Dreams lansează albumul NGOC (7 mai), Enrique (12 mai) şi Julio Iglesias revin (18 mai), Alexandrina sărbătoreşte 10 ani de muzică.

Originala trupă Postmodern Jukebox, “senzaţia internetului”, artiştii cunoscuţi pentru remake-urile lor creative – vor cânta în premieră la Bucureşti pe 29 mai, la Sala Palatului.

Piesele trupei Postmodern Jukebox s-au perindat pe Facebook, YouTube, Twitter şi nu doar, adunând aprecieri pentru capacitatea membrilor formaţiei de a prelua hituri pop contemporane şi de a le transforma în “vintage-uri, cu parfumul secolului trecut”. Astfel, piese din repertoriul unor voci precum Beyonce, Britney Spears şi Taylor Swift au fost refăcute ca şi când ar fi fost scrise pentru Louis Armstrong, Ella Fitzgerald, Judy Garland şi Nina Simone, conform Events.

“Masters of Chant”, a ajuns la finalul poveştii, Gregorian punând punct celor zece volume muzicale, un succes peste tot în lume, pe care au ales să îl celebreze printr-un turneu emoţionant care se va opri şi la Bucureşti, pe 16 mai, la Sala Palatului. Astfel, în cadrul unui concert în premieră în România, spectatorii se vor putea bucura de interpretarea unică a celor mai celebre cântece pop şi rock, dar şi piese proprii, combinate cu muzica corală.

Tot în luna mai, pe data de 7, controversata trupă din Republica Moldova, Carla’s Dreams, lansează al doilea album, “NGOC”, la Arenele Romane.

O alta artistă din Republica Moldova şi iubită de publicul român, Alexandrina Hristov, sărbătoreşte zece ani de activitate, pe 19 mai, la Sala Radio.

Pe de altă parte, familia Iglesia revine în România. Tatăl, Julio Iglesias va concerta la Sala Palatului în data de 18 mai, în deschiderea speactacolului urmând să cânte fiul acestuia Julio Iglesias Jr. Iar Enrique Iglesias va susţine un concert pe 12 mai, la Romexpo, evenimentul făcând parte din turneul “Sex and Love”.

De asemenea, Tudor Gheorghe va susţine concertul “Primăvara simfonic aniversar” la Sala Palatului în 17 mai, anul acesta împlinindu-se 15 ani de la lansarea albumului “Primăvara simfonic”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns